MOJA BEBA JE ČUDO: Ova majka je znala da će ostati trudna! (FOTO)

- Zvezdana mi je prvo dete. Ona je dar od Boga! Pravo malo čudo. Ne znam kako bih vam to opisala...meni se samo javila misao u glavi koja mi je poručivala " Jelena, ti si trudna". Jednostavno sam znala - priča mama Jelena

  • 3

Da li je i za vas roditeljstvo najlepša stvar na svetu? Ako niste još uvek postali presrećna mama ili ponosni tata, budite sigurni da će vam se život iz korena promeniti kada na svet dođe to maleno, preslatko biće.

 

Svi novopečeni roditelji objašnjavaju da ne postoji lepši osećaj od onog kada svoje dete prvi put uzmete u ruke. Presrećnim mamama poteku suze radosnice, dok svoje mališane čvrsto drže u naručju.

 

Ali, šta se desi kada te suze poteku ranije, odnosno prvog dana kada je beba začeta? Ako verujete u intuiciju i majčinski instinkt, onda ćete sigurno poverovati u priču Janković Jelene, koja je istog momenta znala da je ostala u drugom stanju.

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

 

Jelenu smo upoznali u porodiljskoj sobi. Dok nam je pričala svoje neverovatno iskustvo o tome kako je na svet donela malenu, preslatku Zvezdanu, nismo mogli da ne primetimo simboliku devojčicinog imena.

 

- Zvezdana mi je prvo dete. Ona je dar od Boga! Pravo malo čudo. Ne znam kako bih vam to opisala...meni se samo javila misao u glavi koja mi je poručivala " Jelena, ti si trudna". Jednostavno sam znala.

 

Ona je nakon određenog vremena posetila lekara i zaista joj je konstatovana trudnoća.

 

Jelena tvrdi da se sve dešava sa razlogom i da na svemu treba biti zahvalan. Kaže da je majčinstvo najlepša stvar koja joj se ikada desila.

 

Foto: Milena Đorđević

Foto: Milena Đorđević

 

- U početku sam se plašila porođaja i bola. Ali, kada ugledate bebu, sve to prođe i nestane, a sreća koju osetite je neopisiva.

 

Malenu Zvezdanu, koja je rođena sa 4,7 kilograma i 55 centimetara, kod kuće jedva čeka otac. Kada dovoljno poraste i nauči da čita, sigurno će želeti da zna šta joj je mama poručila pri izlasku iz bolnice.

 

- Želim da zna da se za sve u životu vredi boriti, kao što ću se ja za nju boriti dokle god dišem. Ona je moje čudo! Srećo, idi kroz život podignute glave i ne daj na sebe!

 

Dok željno isčekuju povratak kući, presrećna majka i ćerka dane provode jedno pored drugog, u najdivnijim momentima. Porodica će živeti u prestonici Srbije i mi im želimo srećno odrastanje i prelepo i radosno detinjstvo, puno uspeha i puno, puno ljubavi!

 

SLAVITE ŽIVOT, SVAKIM NOVIM DANOM KOJI DOLAZI!

 

(D. Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MARIJA

    12. jun 2015 | 21:18

    Divno i slatko. Lepo je da ste se setili da ovako divne priče objavljujete o bebama, to je stvarno divno.

  • R

    13. jun 2015 | 08:27

    Lepo , cestitam roditeljima a taj mali andjelak neka je ziva i zdrava i neka raste u veselju!!!!!!

  • Zx

    14. jun 2015 | 21:24

    Moja beba ima 2 godine i volim ga vise od celog sveta.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA