Evo zbog čega se produžuje rok za radove u Vojvode Stepe!

- Sve što bi se naknadno uradilo je u interesu žitelja Vojvode Stepe. Da se ne bi posle dva, tri meseca kopalo po izvedenim radovima i uništavali neki radovi koji su već urađeni. A sve vezano za radove koji su bili predviđeni osnovnim ugovorom ne traži se nikakvo produženje roka - rekao je Miljković

  • 2

Tokom ove nedelje mnogi mediji pisali su o tome da je izvođač radova u Ulici vojvode Stepe, kompanija “Ratko Mitrović” zatražio produžetak roka za 49 dana za rekonstrukciju te saobraćajnice.

Izvođač traži produžetak roka za rekonstrukciju Vojvode Stepe

Tim povodom smo kontaktirali direktora kompanije ''Ratko Mitrović'' , Branka Miljkovića da nam objasni zbog čega je traženo da se produži rok za radove u toj ulici.

- Sve što se tiče traženja roka za produženje radova vezani su za naknadne radove koji nisu bili predviđeni projektom. Ne snose krivicu ni investitor ni izvođač radova, jer jednim delom projekat nije urađen kako treba i nije predvideo neke stvari - objasnio nam je Miljković, i dodaje:

- Sve što bi se naknadno uradilo je u interesu žitelja Vojvode Stepe. Da se ne bi posle dva, tri meseca kopalo po izvedenim radovima i uništavali neki radovi koji su već urađeni. A sve vezano za radove koji su bili predviđeni osnovnim ugovorom ne traži se nikakvo produženje roka - rekao nam je Branko Miljković.

Na pitanje koji su naknadni radovi u pitanju odgovorio nam je:

- Po sredi je preuređivanje centralnog grejnog sistema na sedam tačaka u Ulici vojvode Stepe, kanalizaciona mreža i pojedine niše, za kontejnere. U slučaju da se to sada ne odradi u roku od 3 meseca, moralo bi da se po izvedenim radovima ruši i vrši privređivanje na centralni grejni sistem. Ne zna se još uvek koliko bi produženje bilo, ali nije sigurno toliko (49 dana), mnogo je kraći rok u pitanju, ali ne znam ko to licitira s rokovima - zaključuje Miljković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    24. jun 2015 | 13:20

    Pazi sad ovo. Direktor kaze da nisu krivi ni investitor ni izvodjac, znaci niko nije kriv, ali odmah kaze da projekat nije dobar. Direktore, znaci POSTOJI KRIVAC i neko ko mora da snosi posledice i troskove. Ali u ovoj kori od banane drzavi, jer banana drzava je ipak drzava, niko i ne odgovara za bilo sta.

  • XxX

    24. jun 2015 | 13:41

    A da nije problem sto na 90% gradilista mesecima nije bilo nijednog radnika?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA