STRAVA I UŽAS U BEOGRADU: Kombijem namerno gazio psetance dok ga nije "zalepio" za asfalt!

- Molila sam ga da prestane, a on mi je hladnokrvno odgovorio: "Ma briga me baš" i odjurio sa stanice, dok je jadna životinja ostala da cvili u sopstvenoj krvi - priča žena koja je gledala užasne scene

  • 18

Incident koji se pre par dana dogodio kod okretnice autobusa 65, šokirao je prolaznike. Naime, jedan monstrum je kombijem gazio psa.

(UZNEMIRUJUĆE) MUČIO ŠTENE DO SMRTI: Žicom mu presekao stomak, pa ga bacio na deponiju! (FOTO)

- Stajali smo na stanici kod Bežanijskog groblja kada je prodavac cveća svojim crvenim kombijem namerno krenuo u rikverc kako bi pregazio psa. Onda je nekoliko puta išao napred - nazad kako bi ga dokrajčio. Kao da je želeo da ga zalepi kao flaster na asfalt. Pas je skičao i bacao se kao riba na suvom dok su vozači autobusa i mi na stanici šokirano gledali šta se dešava - opisala je Slavica iz Beograda incident na okretnici autobusa 65, koji se dogodio oko 19 sati juče.

- Molila sam ga da prestane, a on mi je hladnokrvno odgovorio: "Ma briga me baš" i odjurio sa stanice, ostavljajući poluživog psa da cvili - priča ova Beograđanka vidno potresena.

Slavica se u tom trenutku nalazila na stanici sa svojim dvadesettrogodišnjim sinom koji je prišao i golim rukama zadavio psa kako bi mu skratio muke.

- Nedavno smo zbog bolesti uspavali psa kog smo imali 13 godina. Jako smo osetljivi na životinje. Moj sin nije mogao da gleda psa kako sav raskomadan, krvav, cvili i izdiše. Prišao mu je i golim rukama ga zadavio. On ima 23 godine i danas je prvi put u životu popio lekove za smirenje jer celu noć drhti i nije mogao da spava. Dok sam živa pamtiću šta sam juče videla - priča Slavica.

Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Prema njenim rečima, i drugi prodavci na ovoj okretnici godinama žive u strahu od čoveka koji je mučki ubio psa.

- Rekli su mi da je juče ceo dan tog istog psa gađao kamenjem iako je samo ležao tu u blizini. Svi su juče pričali da ih godinama maltretira, da prodaje bez dozvole, da viče na njih stalno, ali da mu ne smeju ništa - kaže ona.

Ovaj slučaj Slavica je prijavila zoohigijeni i policiji. U policijskoj stanici su joj rekli da će danas izaći na teren i porazgovarati sa prodavcem cveća koji je zgazio psa. U zoohigijeni kažu da su sinoć izašli na teren i odneli leš psa.

(Telegraf.rs / Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr. za rock and roll

    24. jun 2015 | 16:45

    To samo moze DJUBRE od coveka...

  • Kazna bozija

    24. jun 2015 | 16:56

    Tuzite ga breeeeeeeeeeee!!!!!

  • N. S.

    24. jun 2015 | 18:12

    Svašta sam do sad čula, ali ovakvu strahotu NIKADA. Treba svi da se slože, oni koji su videli i da ga tuže, verovatno će neko reagovati. Za toliku količinu SAMOŽIVLJA nisam mogla ni da pomislim da može da ima jedan ''čovek'!. Ali da, on je čovek, nije životinja, razlika je ogromna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA