NOĆ U BEOGRADU: U dve saobraćajne nezgode povređene četiri osobe!

Hitna pomoć tokom noći intervenisala je 115 puta, od čega 15 puta na javnom mestu.

  • 0

Četiri osobe su povređene u dve saobraćajne nezgode koje su se dogodile sinoć u Beogradu.

- Tokom noći u Beogradu su se dogodila dva saobraćajna udesa u kojima su četiri osobe povređene - izjavila je jutros portparol Hitne pomoći Nada Macura.

Dvojica muškarca, od kojih je jedan star oko 61, a drugi 35 godina, u udesu oko 20.30 časova na autoputu kod Beogradske arene u smeru ka Šidu zadobili su istegnuće vrata i ortopedsku povredu, a prevezeni su u zdravstvenu ustanovu na Banjicu, rekla je Macura.

- Muškarac star oko 40 godina u udesu oko 21.15 časova na Zrenjaninskom putu zadobio je povredu glave i istegnuće vrata, a prevezen je u Urgentni centar - istakla je portparol Hitne pomoći.

Drugi muškarac star oko 45 godina imao istegnuće vrata, a prevezen je u zdravstvenu ustanovu na Banjicu.

Hitna pomoć je tokom noći u Beogradu obavila 113 intervencija od kojih 15 na javnim mestima, a za protekla 24 sata 252 intervencije od kojih 67 na javnim mestima.

Lekarima su se najčešće obraćali astmatičari, dodala je portaprol Hitne pomoći. Portparol Hitne pomoći je astmatičarima i svima, kojima vremenske prilike stvaraju tegobe, savetovala umerenost u fizičkim aktivnostima.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA