SULUDI TREND U BEOGRADU: Deca se bacaju sa Starog mosta u Savu i snimke kače na Facebook (VIDEO)

Tinejdžeri se bacaju s mosta, drugari ih snimaju, a onda sve to kače na Facebook i dele drugim klincima, koji odlaze to isto da urade. A na mostu nema policije ili nekog drugog službenog lica da to spreči

  • 39

Poslednjih dana na Jutjubu ali i mnogim društvenim mrežama pojavljuju se snimci ludih (ili ludo hrabrih) klinaca koji skaču sa Starog Savskog mosta u Savu. Tinejdžeri se bacaju s mosta, drugari ih snimaju, a onda sve to kače na Facebook i dele drugim klincima, koji odlaze to isto da urade. A na mostu nema policije ili nekog drugog službenog lica da to spreči.

Posledice ovakve smelosti mogu biti ozbiljne po život. Od lomljenja kostiju, pa sve do temperaturnog šoka jer su razlike u temperaturi tela i vode veoma velike. 

Telegraf je juče objavio jedan takav snimak, a već danas pojavio se drugi, novi.

HRABAR, LUD ILI LUDO HRABAR? Klinac se baca sa Železničkog mosta na zadnjicu (VIDEO)

Ovom prilikom apelujemo na klince da ne skaču više sa mosta bez obzira da li su fizički pripremljeni za to ili ne, ali i na njihove roditelje i policiju da spreče ove sulude poduhvate, da neko od klinaca ne bi svoj skok završio tragično.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ????!!!!Aha

    5. jul 2015 | 16:48

    I kad umres svi znaju da si umro samo ne ti tako je i kad si glup!!!!!!!

  • Ja

    5. jul 2015 | 16:15

    Sto vi apelujete na policiju. U beogradu ima milion intervencija mnogo vaznijih od ovoga. Pa nek skace kad je debil. Neradnik i dosadno mu je i ajde malo da bude faca. Pa bre ovo nisu klinci. Matori bilmezi . I sad treba njih neko da tera da gubi vreme i da ljudi cekaju dok policija dodje , jer je zauzeta teranjem ovih debila. Ma 2 godine robije pa nek skace u celiji.

  • Klaus

    5. jul 2015 | 16:47

    Da ima ju sta da rade ne bi skakali sa mosta

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA