DA LI JE OVO NAJLEPŠA NOVA MAMA U SRBIJI? A kad vidite kako je lepo dete rodila, bićete oduševljeni! (FOTO)

Uz širok osmeh, pun topline i ljubavi, nežno je ljuljala preslatkog dečaka, a nas su bez reči ostavili oboje i to svojom neverovatnom lepotom

  • 58

Koliko je roditeljstvo čudesna i neverovatna stvar, svakoga dana svedoče priče novopečenih majki i očeva. Većina njih ne može pronaći dovoljno jaku i veliku reč kojom bi mogli da opišu taj čudesni osećaj - kada u rukama držite novi život.

OVOJ ŽENI POROĐAJ JE TRAJAO SAMO 10 MINUTA: A onda se desilo čudo! (FOTO)

U zajedničkoj akciji sa porodilištem GAK “Narodni front”, portal Telegraf je uz saglasnost novopečenih roditelja počeo da svaki dan objavljuje nekoliko fotografija i kratkih priča o bebama koje su tek došle na svet u ovom porodilištu.

U porodiljskoj sobi, ovoga puta smo zatekli prelepu Mariju Kosovac i njenog sina Lazara.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Uz širok osmeh, pun topline i ljubavi, nežno ga je ljuljala preslatkog dečaka, a nas su bez reči ostavili oboje i to svojom neverovatnom lepotom!

Maleni Lazar po rođenju imao je 4,3 kilograma i 51 centimetar.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Marija nam objašnjava da je porođaj bio malo teži i da je trajao dugo, ali da je vredelo.

- On je malo veća beba i sviđalo mu se kod mame. Nakon skoro 5 sati porođaja, konačno sam ga uzela u naručje. Verujte mi, to ne može da se opiše rečima. Bol zamenjuje čista ljubav.

Ona kaže da se malo plašila porođaja, jer joj je ovo prvo dete, ali poručuje svim novim mamama da se potpuno opuste i da znaju da nemaju čega da se boje.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Pitali smo je i šta bi poručila Lazaru, kada dovoljno poraste i poželi da pročita šta mu je mama rekla pri izlasku iz porodilišta.

- Mama te voli najviše na svetu i izvešču te na pravi put. Ti si zenica oka moga i bićeš divan čovek. Tata, ti i ja ćemo zajedno koračati kroz život i uvek ćemo biti tu za tebe!

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

Porodica Kosovac će živeti u prestonici Srbije i mi im želimo srećno odrastanje i život, prelepo i radosno detinjstvo, puno uspeha i puno, puno ljubavi!

SLAVITE ŽIVOT, SVAKIM NOVIM DANOM KOJI DOLAZI!

(D. Čavić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks 85

    23. jul 2015 | 17:31

    Konacno da procitamo neku vest iz Srbije a da nema veze sa politicarima,estradom,straletama,crnom hronikom...

  • mama Marija

    24. jul 2015 | 00:16

    Dragi ljudi, hvala vam na divnim rečima i komentarima, a takođe i na manje divnim :). Svi koji su rekli da sam lepa majka, zapravo su videli moju unutrašnju lepotu, veliku ljubav i pozitivnu energiju koju sam prenela svojoj bebici. Iako su mi "baterije" bile na low, izdržala sam do kraja i za ovaj intervju! Hvala od srca i veeeeliki pozdrav od Laze-mamine-maze! :)

  • Mare

    23. jul 2015 | 16:33

    Malo ga preteraste sa maminom neverovatnom lepotom....a svako dete je svojoj majci i ocu najlepse....beba je preslatka.....Srecnooo:-)

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA