KAD VAM OSVEŽENJE BUDE NEOPHODNO: Evo gde će danas u Beogradu biti postavljene cisterne sa vodom!

JKP "Beogradski vodovod i kanalizacije" postaviće cisterne sa vodom na više lokacija u gradu, zbog velikih vrućina narednih dana

  • 0

Zbog najavljenih tropskih vrućina, JKP "Beogradski vodovod i kanalizacije" će i danas od 10 do 18 sati postaviti cisterne sa vodom za piće na dobro poznatim lokacijama u gradu, na kojima se uvek za vreme velikih vrućina postavljaju cisterne.

VRUĆINČINE SE NASTAVLJAJU I SLEDEĆE NEDELJE: Ovako je danas bilo u Srbiji, a tek nas očekuje pakao!

Cisterne su postavljene na Trgu republike kod Staklenca, na donjoj okretnici na Zelenom vencu, na Trgu Slavija, u Pionirskom parku, blizu stanice, na Železničkoj stanici ka bolnici Sveti Sava, na Sajmu u blizini spoljnih biletarnica, navodi se na sajtu gradske uprave Beograda.

Istovremeno će JKP "Gradska čistoća" postaviti svoje cisterne kod TC Ušće (kod Šest kaplara), Omladinskih brigada preko puta GO Novi Beograd.

Takođe na Glavnoj ulici u Zemunu kod Pošte, raskrsnica Radničke i Paštrovićeve, kod Ade Ciganlije ka Šećerani, Karađorđeva, kod autobuske stanice u parku Bristol, i Bulevar oslobođenja uz stajalište Karađorđev park ka Narodnoj biblioteci Srbije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA