OGROMNE GUŽVE NA ULAZU U BG: Čeka se i po 40 minuta!

Prema saopštenju Auto moto saveza Srbije (AMSS), kraj radne nedelje donosi pojačan intenzitet saobraćaja kako na graničnim prelazima tako i na naplatnim rampama

  • 3

Na ulazu u Beograd, na naplatnoj rampi stvorena je velika gužva, pa vozila čekaju i do 40 minuta, dok se na izlazu iz glavnog grada prema Nišu zadržavaju od 10 do 15 minuta!

 

Prema saopštenju Auto moto saveza Srbije (AMSS), kraj radne nedelje donosi pojačan intenzitet saobraćaja kako na graničnim prelazima tako i na naplatnim rampama.

 

Iz Javnog Preduzeća "Putevi Srbije" iz sektora za naplatu putarine podsećaju vozače da pripreme tačan iznos novca kako bi se ubrzao protok vozila. Velike gužve su i na graničnim prelazima.

 

Prema informacijama JP "Putevi Srbije" na deonicama na kojima su započeti radovi, režim saobraćaja je izmenjen i usporen, pa je savet vozačima da poštuju postavljenu saobraćajnu signalizaciju, i da brzinu kretanja vozila prilagode datim uslovima na putu.

 

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Panco

    31. jul 2015 | 21:42

    Pa sigurno kad na obilaznici kod tunela strazevica na izlasku prema resniku prema bubanj potoku na 200 metara dva semafore.Pa kolone kulometarske.To tako stoji par godina i nikom nista.Ej dva semafora a to je bre auto put.I gde su sada ministri i prosli i ovi sad Niko nece to da snimi.Nema kruzni tok ili neki nadvoznjak da se napravi za sedam osam godina.

  • Todor

    1. avgust 2015 | 11:54

    Sto ne uvedu vinjete i skrate ljudima muke,al onda nebi bilo kradje,jbg.

  • Uros

    3. avgust 2015 | 07:41

    Pa to ti je Beograd

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA