Zbog radova u Ljutice Bogdana autobuske linije 42, 59 i 78 saobraćaju izmenjenim trasama

- Vozila na tim linijama sada saobraćaju pored Partizanovog stadiona, Ulicom Dr Milutina Ivkovića - rekao je dežurni dispečer GS Beograd Dejan Vuković

  • 2

Zbog radova u Ulici Ljutice Bogdana autobusi na linijama 42, 59 i 78 od jutros saobraćaju izmenjenom trasom, rekao je dežurni dispečer Gradskog saobraćajnog preduzeća (GSP) Beograd.

- Vozila na tim linijama sada saobraćaju pored Partizanovog stadiona, Ulicom Dr Milutina Ivkovića - rekao je dežurni dispečer GS Beograd Dejan Vuković.

Vlada Ivetić dispečer "Žutog taksija" upozorava građane koji planiraju da putuju autoputem ka Novom Beogradu i aerodromu "Nikola Tesla" da imaju u vidu usporenja koja su jutros zapažena na ovim deonicama.

- U ostalim delovima Beograda saobraćaj nije otežan, ima povremenih usporenja u ulicama Radničkoj ka gradu, u Kneza Miloša u oba pravca, u Takovskoj i Bulevaru kralja Alksandra kod Vukovog spomenika. Pretpostavlja se da je još uvek velika većina građana na odmorima, pa nema većih zagušenja u saobraćaju - kaže Ivetić.

Foto: Milena Đorđević Foto: Milena Đorđević

U GSP potvrđuju da velikih zastoja i problema u saobraćaju nema jutros u Beogradu.

Jutros je na ulice Beograda izašlo 985 vozila GSP. Od ovog broja 80 je tramvaja, 62 trolejbusa i 843 autobusa.

(Telegraf.rs/ Izvor: Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Antiprotivan

    3. avgust 2015 | 13:20

    Ljudi, zar niste mogli da sredite i Ulicu Ljutice Bogdana dok se radila Autokomanda i Ulica vojvode Stepe, ionako je u tom periodu bila "slepo crevo"?! Nikada necemo prosperirati zbog svog kataktera!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA