ZAMENILI TELA DVE ŽENE, PA KREMIRALI POGREŠNU: Detalji užasa koji se desio usred Beograda!

LJ. P. koja je greškom kremirana trebalo je da bude sahranjena na Novom bežanijskom groblju, a ona sada počiva na Novom groblju

  • 4

 Lj. P. (80) je trebalo danas da bude sahranjena, međutim, njena porodica je doživela pravi šok kada je shvatila da je ona greškom kremirana.

Njeno telo je bilo u centralnoj kapeli u Beogradu u Deligradskoj.

Tražio je od svoje supruge da ga zakopa sa svim njegovim novcem. Ona je na sahrani učinila nešto potpuno neočekivano (VIDEO)

Naime, zet preminule je došao da preuzme telo pokojnice u kapeli da bi je sahranili.

LJ. P. koja je greškom kremirana trebalo je da bude sahranjena na Novom bežanijskom groblju, a ona sada počiva na Novom groblju.

Iz JKP "Pogrebne usluge" kažu da nikada nije došlo do ovakve greške, kao i da će svi zaposleni koji su bili angažovani u ovom slučaju biti najstrožije kažnjeni.

Foto-ilustracija: Tanjug/AP Foto-ilustracija: Tanjug/AP

- U našu Kapelu u Deligradskoj su stigle dve preminule osobe sa istim imenom i prezimenom. Greška je nastala usled pogrešne identifikacije koju je izvršilo ovlašćeno lice iz privatne pogrebne agencije koju je porodica jedne od preminulih angažovala - kažu iz JKP "Pogrebne usluge" i dodaju:

- JKP "Pogrebne usluge" je stavljeno u nezavidan položaj. Nažalost, JKP "Pogrebne usluge" nije u mogućnosti da vrši kontrolu i utiče na njihov rad.

Oni su takođe izrazili žaljenje zbog ovog incidenta.

Foto-ilustracija: Profimedia/Robert Harding Foto-ilustracija: Profimedia/Robert Harding

- Još jednom izražavamo žaljenje zbog ove situacije i uveravamo vas da će JKP "Pogrebne usluge" uvesti rigorozniju kontrolu sa ciljem da se ovakav slučaj više nikada ne dogodi - napisali su za Telegraf.

Saznajemo, iz humanih razloga, JKP će snositi sve troškove koji su nastali zbog ove situacije.

Oni su istakli da će u skladu sa dogovorom sa porodicama preminulih osoba organizovati i izvršiti sahranu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sremac

    6. avgust 2015 | 14:31

    Ja sam vlasnik privatne pogrebne radnje vec 15 godina,koliko ja znam u Gradskoj kapeli clanovi rodbine ili poznanici mogu da indetifikuju pokojnika,prvi put cujem da privatnici mogu da indetifikuju nekog koga nisu poznavali,?nego su verovatno ovi iz JKP-a nesto zabrljali pa sad svaljuju na privatnike.Ponavljam jos jednom,indetifikaciju u Deligradskoj vrse rodbina i poznanici pokojnika!!

  • Srce♡♥

    6. avgust 2015 | 14:20

    Ko radi taj i gresi.

  • Goca

    6. avgust 2015 | 21:31

    Kriva je rodbina koja nije htela da dodje na identifikaciju,nego poslala privatnikaq koji baku ne poznaje,da se oni nebih mucili,a privatnik sve hoce samo da naplati.Radnik jeste pogresio,ali da su dosli oni sto su je poznavali ne bih pogresna otisla na kremaciju,Odmah bi videli da nije u redu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA