ZAJEDNO ČINIMO DOBRA DELA: Počelo sređivanje tri lokacije u Beogradu koje ste vi birali!

Radovi se izvode na uglu ulica Pop Stojanove i Kajmakčalanske, na uglu ulica Geršićeve, Spase Garde i Hektorovićeve, kao i u Čuburskoj ulici.

  • 0

Počelo je sređivanja tri odobrane lokacije, u centralnim kvartovima Beograda, na Vračaru, Lionu i Vukovom spomeniku, izglasane od strane Beograđana u okviru projekta „Zajedno činimo dobra dela“, koji je pokrenuo trgovinski lanac IDEA uz podršku grada Beograda i JKP „Zelenilo-Beograd“.

Radovi se izvode na uglu ulica Pop Stojanove i Kajmakčalanske, na uglu ulica Geršićeve, Spase Garde i Hektorovićeve, kao i u Čuburskoj ulici.

Akcija „Zajedno činimo dobra dela“ se nastavila prikupljanjem novih predloga od strane građana u prodajnim objektima IDEE, čime se akcija sređivanja neuređenih površina, pored Liona, Vračara i Vukovog spomenika proširila na novi beogradski kvart Čuburu.

Na ovaj način Beograđani će imati priliku da, u okviru novog ciklusu glasaju za nove lokacije koje bi želeli da se oplemene i preurede u svom komšiluku.

Značaj ove društveno odgovorne incijative ogleda se i u tome što su građani imali priliku da direktno učestvuju u donošenju odluke koji će se prostor preurediti u njihovom komšiluku, ubacivanjem žetona u jednu od kutija za glasanje u IDEINIM prodajnim objektima.

Foto: Promo Foto: Promo

Preko trista hiljada Beograđana je tokom juna dalo svoj glas za uređenje tri od devet ponuđenih lokacija u navedenim kvartovima i na taj način je dalo doprinos uređenju prestonice. Ovaj projekat je pokrenut kako bi se neuređene površine u centru grada, preuredile i dobile lepši i čistiji izgled. Stvaranje sredine koja je uređenija i bolja za život Beograđana cilj je svih partnera uključenih u projekt!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA