NOVA VRSTA KRIMINALA U BEOGRADU: U svega nekoliko dana odneli vrata sa pet zgrada!

JP Gradsko stambeno je kao prioritet stavilo ugradnju istih i već danas će se predmetna vrata na adresama sa kojih su odneta i postaviti

  • 7

Neverovatne stvari se dešavaju ovih dana u Beogradu.

Naime, u proteklih nekoliko dana u prestonici su sa zgrada na 5 adresa skinuta aluminijumska krila vrata!

Prema rečima nadležnih iz JP Gradsko stambeno kao prioritet stavljena je ugradnja istih, a već danas će se predmetna vrata na adresama sa kojih su odneta i postaviti.

- Znamo koliki problem stanari imaju kada u njihov ulaz može da uđe bilo ko, a da pritom nije stanar ili gost u toj zgradi, stoga nismo mogli da dopustimo da se na postavljanje vrata čeka, već smo sagledavši važnost problema pristupili rešavanju istog u najkraćem roku - kažu nadležni iz JP Gradskog stambenog.

- Nama je bezbednost građana na prvom mestu i želimo da u budućnosti nemamo nezadovoljnih korisnika - istakao je Nikola Kovačević direktor preduzeća apelujući na sve građane da se ovakve stvari ne dešavaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mama

    1. septembar 2015 | 15:48

    Primecujem vec neko vreme da se rad Stambenog popravio.Ranije ni na telefon se nisu javljali a moja zgrada je u rekordnom roku na Paliluli dobila rampu za invalide.Bravo ljudi.

  • Radenko Zvezdara

    1. septembar 2015 | 15:46

    Strasno ali stanari te zgrade su dobro prosli jer su brzo dobili nova vrata svaka cast

  • Vojo

    2. septembar 2015 | 11:25

    I to je jedan vid prezivljavanja, poput rijalitija, prostitucije, trgovinom ljudima i dilovanjem a najmanje se isplati biti posten i radan , jer od tog mozes da zaradis samo lazu lazarevica.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA