Nova Lilly drogerija i apoteka na Bežanijskoj kosi (FOTO)

Novobeogradsko naselje Bežanijska kosa dobilo je novu Lilly drogeriju sa apotekom u Ulici Partizanske avijacije bb u okviru „Roda megamarketa“

  • 0

Prilikom otvaranja novog objekta Lilly drogerie priredile su svojim potrošačima veliko iznenađenje. Popularna grupa „Frajle“ već prvim taktovima svojih poznatih pesama izazvala je ogromno oduševljenje svih koji su se zatekli na licu mesta i koji nisu mogli odoleti a da ne zapevaju i zaigraju uz njihove zarazne ritmove.

Foto: Promo Foto: Promo

Atmosferu, naročito među mlađim kupcima, dodatno je zagrejao i dolazak njihovog idola, mlade zvezde Sare Jovanović koja se sa njima družila, a na veliko zadovoljstvo svih prisutnih bila je prisutna i legendarna Suzana Mančić koja je potpisivala svoju najnoviju knjigu i provela dan u prijatnom ćaskanju sa svojim poštovaocima.

Foto: Promo Foto: Promo

Uz kvalitetnu muziku, pregršt poklona i balone za mališane nova Lilly drogerija otvorena je u pravom duhu te kompanije fokusiranom na zadovoljstvo svojih vernih potrošača.

Otvaranjem novog objekta, ukupan broj Lilly drogerija popeo se na čak 140, a među njima 130 je onih u čijem sastavu se nalaze i Lilly apoteke. Prva Lilly drogerija otvorena je 2003. godine i već punih 12 godina ta kompanija je lider na tržištu. Zahvaljujući vernim potrošačima Lilly je postao najveći domaći lanac drogerija u čijem sastavu postoje apoteke što ovu kompaniju čini jedinstvenom na domaćem tržištu.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA