SINIŠA MALI: Očekujem da direktor "INFOSTANA" podnese ostavku do kraja dana!

- Smatram da svi moramo da radimo kao tim u interesu građana i ovako nešto ne sme da se dešava - izjavio je gradonačelnik i dodao da će i ubuduće u sličnim situacijama postupiti na isti način

  • 1

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je odluka JKP "Infostan" da na uplatnicama doda stavku osiguranja domaćinstva bila katastrofalna i da očekuje da direktor tog preduzeća do kraja dana podnese ostavku.

- Ja sam već rekao da će neko snositi odgovornost i očekujem da on podnese ostavku, jer je učinio nešto bez znanja Skupštine grada, Upravnog odbora preduzeća, a na štetu građana Beograda -  rekao je Mali novinarima u Pionirskom gradu.

DOBILI STE VEĆI RAČUN ZA INFOSTAN? Ne brinite, ne morate da platite 200 dinara za osiguranje

On je istakao da je ovo prvi put za vreme njegovog mandata da traži nečiju ostavku i da bi voleo da bude i poslednji.

Foto: infostan.rs Foto: infostan.rs

- Smatram da svi moramo da radimo kao tim u interesu građana i ovako nešto ne sme da se dešava - izjavio je gradonačelnik i dodao da će i ubuduće u sličnim situacijama postupiti na isti način.

Na uplatnicima za infostan koje su dostavljene građanima je i stavka od 200 dinara za osiguranje domaćinstava, koja je neobavezujuća za korisnike usluga tog preduzeća.

Zaštitnik građana Beograda Katarina Žeželj je najavila da će sprovesti danas kontrolu rada Infostana u vezi sa neosnovanim fakturisanjem stavke osiguranja na septembarskim računima i najkasnije za 24 sata dati preporuke iz svoje nadležnosti.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spomenka Drljaca

    5. oktobar 2015 | 15:28

    Sta sa dugogodisnjim uplatama Dunav osiguranju koje sam uplacivala ako sada prestanem uplacivati ? Pojeo vuk magarca ? Opet kradja ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA