SINIŠA MALI: U Bugarskoj imam samo jedan stan, užasnut sam besmislenom kampanjom

- U Bugarskoj imam jedan stan, a nikako 24, koji je pošteno zarađen, preko računa plaćen i na vreme prijavljen Agenciji za borbu protiv korupcije kada sam stupio na funkciju savetnika prvog potpredsednika Vlade RS - navodi gradonačelnik Beograda povodom pisanja portala "Krik"

  • 0

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali oglasio se saopštenjem povodom pisanja portala "Krik" koji je naveo da funkcioner Srpske napredne stranke ima u svom vlasništvu čak 24 stana u elitnom letovalištu "Sveti Nikola" u Bugarskoj.

SINIŠA MALI: Cela Srbija bi imala koristi da je Pajtić izgradio "Novi Sad na vodi", a Zoran Živković "Niš na vodi"!

Saopštenje za javnost prvog čoveka Beograda prenosimo u celosti:

EKSKLUZIVNO: Otkrivamo gde će se nalaziti GROBLJE ZA KUĆNE LJUBIMCE u Beogradu!

"U danas objavljenom „istraživačkom“ tekstu agencije Krik, pod netačnim naslovom „Siniša Mali tajno kupio 24 stana na bugarskom primorju“ navodi se niz neistina i insinuacija na moj profesionalni život.

Užasnut sam besmislenom kampanjom koja je pokrenuta protiv mene. Očekivano je da bivši lopovi i večite neznalice i gotovani počnu sa ovakvim napadima s obzirom na moju trenutnu funkciju gradonačelnika.

Ne mogu da verujem da je neko toliko neobrazovan i da se bavi dezinformacijama šta se i kako se dešavalo 2012. godine, pre nego što sam stupio na javnu funkciju. U Bugarskoj imam jedan stan, a nikako 24, koji je pošteno zarađen, preko računa plaćen i na vreme prijavljen Agenciji za borbu protiv korupcije kada sam stupio na funkciju savetnika prvog potpredsednika Vlade RS, u januaru 2103. godine.

Moj posao konsultanta u privatnoj firmi 2012. godine  je bio da radim za druge i da ih savetujem kako da najbolje ostvare svoje poslovne ciljeve, uključujući i kupovinu stanova. U spornom tekstu ne navodi se bilo kakav podatak koji ima veze sa mojim obavljanjem funkcije gradonačelnika, već se navode podaci iz mog profesionalnog života i to dok sam radio privatno", zaključuje u saopštenju Siniše Malog.

Od sada Telegraf pratite i na Vajberu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA