NEKO JE U ULICI KRALJA PETRA ISPUSTIO DRUGARA: Da li je ovo NAJNEOBIČNIJI OGLAS u Beogradu? (FOTO)

Tvorac ovog oglasa moli sve ljude da dele ovu informaciju na društvenim mrežama

  • 1

Društvenim mrežama kruži neobičan oglas u kome se traži vlasnik koji je izgubio svog plišanog drugara. Naime, juče je u popodnevnim časovima u Ulici kralja Petra, preko puta prodavnice "Idea" kod Knez Mihailove ulice pronađena velika zelena plišana igračka.

U ovom oglasu se apeluje da se pronađe mališan koji je izgubio svoju igračku, jer on sigurno nije "mogao da zaspi bez svog prijatelja".

Tvorac ovog oglasa moli sve ljude da dele ovu informaciju na društvenim mrežama kako bi pronašli malenog vlasnika igračke koji je "sada sigurno neutešan".

Izvesna Vanja koja ga je pronašla bi ga rado "usvojila", ali joj je žao što je mališan koji je izgubio svog plišanog drugara sigurno neutešan.

Foto: Facebook Foto: Facebook

Ukoliko nešto znate o vlasniku ove igračke, javite se porukom ili komentarom na blogu vazdanesto.wordpress.com.

Od sada možete pratiti Telegraf i na Vajberu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vanjina mama

    28. oktobar 2015 | 15:17

    Eto, danas smo saznali da u Telegrafu rade neki dobri ljudi. Mnogo hvala na ovoj objavi, mi ćemo danas zalepiti par oglasa u Kralja Petra i Knezu, pa se nadamo da će se javiti neko sa informacijom o pravom vlasniku. Inače, Vanja je dečak, a našli smo ogromnog zelenog krokodila :) Hvala još jednom!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA