DA LI SMO SPREMNI ZA PROMENE? IV regionalna konferencija posvećena manjinskim i lokalnim medijima (FOTO) (VIDEO)

Cilj konferencije je da se unapredi razumevanje za potrebu i nužnost razvijanja novih komunikacionih strategija manjinskih i lokalnih medija prema zajednicama sa kojima komuniciraju, novoj čitalačkoj publici i većinskom narodu i drugim manjinskim zajednicama

  • 0

Centar za razvoj manjinskih i lokalnih medija održao je konferenciju za novinare povodom najave održavanja IV Regionalne konferencije posvećene manjinskim i lokalnim medijima.

Ovu konferenciju pod nazivom "Razvoj medijskih brendova – da li smo spremni na promene?", koja će biti održana 5. novembra u Beogradu, organizuju Magyar Szó, Media Change, Asocijacija medija Srbije, Heror Media Pont, Giacomelli media i Centar za razvoj manjinskih i lokalnih medija pod pokroviteljstvom Sekretarijata za kulturu i javno informisanje AP Vojvodine, Delegacije EU u Srbiji i EU Info centra.

Težište ovogodišnje konferencije biće na temama i razrešavanju dilema kako manjinski mediji u Srbiji i regionu razvijaju brendove svojih medija i koliko su menadžmenti medija spremni da eksperimentišu sa svojim medija brendom/brendovima.

Foto: Promo Foto: Promo

Cilj konferencije je da se kroz tri panela unapredi razumevanje za potrebu i nužnost razvijanja novih komunikacionih strategija manjinskih i lokalnih medija prema zajednicama sa kojima komuniciraju, novoj čitalačkoj publici i većinskom narodu i drugim manjinskim zajednicama, kako bi ih zainteresovali za događanja u svojoj zajednici.

Foto: Promo Foto: Promo

Tim povodom, na konferenciji su govorili: Nataša Heror, CEO Heror Media Pont, Vladimira Dorčova Valtnerova, projekt menadžerka Centra za razvoj manjinskih i lokalnih medija i Tatjana Laketa, senior saradnik za korporativni PR i internu komunikaciju NLB Banke.

Foto: Promo Foto: Promo

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA