POSLE POTOPA NA VRAČARU: Sva tri kvara na vodovodnoj mreži biće ODMAH otklonjena!

Svetozar Veselinović je precizirao da je sinoć oko 22 sata na Vračaru pukla cev u Molerovoj ulici, dok je jutros pukla cev kod Ekonomskog fakulteta i u Bulevaru vojvode Stepe, u visini Vitanovačke ulice

  • 0

Kvarovi na vodovodu koji su su se dogodili tokom večeri i jutra na tri lokacije u gradu biće sanirani do 14 sati, izjavio je Svetozar Veselinović, direktor JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

ŠTA SE OVO DEŠAVA U BEOGRADU? Pošto je RUPA progutala auto, pukle još dve vodovodne cevi!

On je precizirao da je sinoć oko 22 sata na Vračaru pukla cev u rejonu Molerove ulice, dok je jutros pukla cev kod Ekonomskog fakulteta i u Bulevaru vojvode Stepe, u visini Vitanovačke ulice.

HAOS U CENTRU BEOGRADA: Eksplodirala cev nasred ulice, zemlja se otvorila i progutala auto! (FOTO)

- Sva tri curenja su zatvorena u roku od pola sata i kvar će biti saniran u toku prepodnevne smene, do 14 sati. Kada je reč o šteti, ona je u manjem obimu nastala na Vračaru, kada je prilikom pucanja cevi došlo do otvaranja asfalta, zbog čega je jedno vozilo završilo u rupi. "Pauk" je odmah intervenisao i izvadio vozilo, bez većih oštećenja - naglasio je Veselinović.

On je dodao da je takođe neznatna materijalna šteta nastala prilikom oticanja vode ka Bulevaru kralja Aleksandra, kada je voda prodrla u nekoliko podruma.

Tokom dana će biti snimljena situacija i svi građani koji su pretrpeli štetu biće obeštećeni.

(Telegraf.rs / Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA