RADOVI U KUMODRAŽU POSLE 15 GODINA: Gradi se prvo dečje igralište u ovom naselju! (FOTO)

Opština Voždovac iz sopstvenih sredstava trenutno asfaltira 20 ulica. U petak će početi izgradnja Zdravstveno-regionalnog centra za ceo podavalski deo koji opština finansira sa 50 miliona dinara

  • 0

Gradski menadžer Goran Vesić i član Gradskog veća Marko Zeljug obišli su danas radove na asfaltiranju Tekeriške ulice i početak izgradnje dečjeg igrališta u naselju Kumodraž.

PIJACA KALENIĆ DOBIJA NOVO LICE: Počinje rekonstrukcija čuvene tržnice

- Asfaltiraće se put u deonici od 510 metara, širine 3,5 metara, u koji će biti uloženo oko osam miliona dinara - naveo je Vesić i precizirao da će radovi biti gotovi do 20. novembra.

On je istakao da se u sklopu ovih radova gradi dečje igralište, inače prvo u ovom delu grada, koje je zajednički projekat Naftne industrije Srbije i Grada Beograda. U igralište će, kako je naveo, biti uloženo oko dva miliona dinara i biće završeno za desetak dana.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

- Ovo su posle 15 godina prvi radovi u ovom naselju, koje ima oko 5.000 stanovnika. Ovo je nastavak politike sadašnje gradske vlasti da se svi delovi Beograda ravnomerno razvijaju i da ne postoje građani prvog i drugog reda - naveo je gradski menadžer.

On je podsetio da Grad Beograd trenutno realizuje nekoliko velikih projekata na opštini Voždovac.

- Završena je Zdravstvena stanica u naselju Vojvode Stepe i uskoro će biti otvorena. Radi se i kanalizacija u naselju Mala Utrina, a vrednost tih radova je oko 100 miliona dinara. Takođe se radi i nekoliko igrališta, tako da verujem da građani Voždovca mogu sa zadovoljstvom da kažu da Grad Beograd zaista vodi računa o njima - zaključio je Vesić.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Predsednik opštine Voždovac Aleksandar Savić istakao je da su asfaltiranje Tekeriške ulice i novo dečje igralište još jedan primer dobre saradnje te opštine i Grada Beograda.

- Opština Voždovac iz sopstvenih sredstava trenutno asfaltira 20 ulica. U petak će početi izgradnja Zdravstveno-regionalnog centra za ceo podavalski deo koji opština finansira sa 50 miliona dinara - najavio je Savić.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Događaju su prisustvovali direktor "Beograd-puta" Ivan Tejić i direktor Direkcije za puteve Slaviša Živković.

(Telegraf.rs/Beoinfo)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA