PAKLENI AUTOMOBIL VREBA LJUDE PO BEOGRADU? Evo zašto su dve tinejdžerke izmislile ovu priču!

Ovu priču su plasirale preko društvenih mreža dve učenice iz Zemuna, a njihove navode je proveravala i policija

  • 1

U toku jučerašnjeg dana u Beogradu su se navodno dogodila čak tri pokušaja otmice. Naime, društvenim mrežama kruže informacije kako su se na teritoriji Zemuna dogodila dva incidenta i jedan u blizini Železničke stanice u Beogradu. Policiji su podnete dve prijave, nakon čega je pokrenuta istraga. Međutim, utvrđeno je da su dve učenice lažirale prijave da ne bi otišle na čas.

(VIDEO) KAMERE SNIMILE POKUŠAJ OTMICE SRPSKOG DEČAKA? Sledićete se, ovo može i vašem detetu da se desi!

Naime, izvesna T. K. je na Fejsbuku napisala kako je juče kada je krenula na posao jedan čovek zaustavio automobil.

Najpre ju je upitao gde se nalazi jedna ulica i kada je ona odgovorila da ne zna, izašao je iz vozila i uhvatio ju je za ruku.

PAKLENI CRVENI "GOLF" ODVOZI SRPSKU DECU U NEPOZNATO: Upozorenje od kojeg ćete se SLEDITI!

Kako je devojka napisala, čovek koji je pokušao da je ugura u automobil joj je rekao da pođe sa nim, ali je na svu sreću, ona uspela da pobegne.

Printskrin: Facebook Printskrin: Facebook

Prema njenoj priči, slična situacija se dogodila na Železničkoj stanici u Beogradu i na još jednoj lokaciji u Zemunu.U automobilu su navodno bili muškarac i žena.

Devojka koja je preživela pokušaj otmice apelovala je na ovoj društvenoj mreži da se ova priča proširi kako bi se upozorio što veći broj ljudi.

Kako nezvanično saznajemo, zemunskoj policiji su prvobitno podnete dve prijave, za koje se kasnije ispostavilo da su lažne. Prvu prijavu podnela je devojka koja tvrdi da joj se na ulici iz automobila obratio nepoznati muškarac, raspitujući se za neku adresu. Drugu prijavu sa sličnim navodima podnela je jedna maloletna osoba. Policija postupa po obe prijave, a o svemu je obavešteno i tužilaštvo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zakon i red

    25. novembar 2015 | 00:08

    Nije tacno da je prica skroz izmisljena! Zbog ova dva debila bacena je senka na prve dve devojke koje su stvarno bile meta napada kidnapera.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA