STIVEN SIGAL ĆE OBUČAVATI NAŠE SPECIJALCE: I to nije sve što je čuveni glumac otkrio u Starom dvoru! (FOTO)

Tema srdačnog i prijateljskog razgovora bila je mogućnost saradnje u različitim oblastima, a pre svega promocija Beograda i Srbije u svetu

  • 22

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali primio je danas u Starom dvoru proslavljenog američkog glumca Stivena Sigala, koji boravi u Beogradu.

STIVEN SIGAL U BEOGRADU: Kada vidite zbog koga je došao, shvatićete da "opasni momak" ima "meko" srce! (FOTO)

Tema srdačnog i prijateljskog razgovora bila je mogućnost saradnje u različitim oblastima, a pre svega promocija Beograda i Srbije u svetu.

– Velika je čast da jedan od najvećih svetskih glumaca bude naš gost tri dana, da sa njim razgovaramo i pokušamo da izgradimo most prijateljstva između njega, njegovih prijatelja i grada Beograda, a cilj je da se što veći broj filmova snimi u našem gradu.

PUTIN JE RATNIK I NAJVEĆI SVETSKI LIDER: Evo šta je Stiven Sigal rekao o Rusima i Amerikancima

Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives Foto: Profimedia/Zuma Press - Archives

S obzirom na izmene zakona kojim se daju poreske olakšice za snimanje filmova i da je Beograd jedan od najstarijih gradova u Evropi on, kao i cela Srbija, nudi interesantne mogućnosti za ovu vrstu posla. Ideja nam je da to ostvarimo i tako zaradimo novac, ali i da promovišemo našu zemlju – rekao je Siniša Mali.

On je istakao da je zahvalan Stivenu Sigalu što je odvojio vreme da poseti Prihvatilište za decu.

– Upoznao sam ga sa tim da ćemo veoma brzo imati novi objekat Prihvalitilišta za decu, čime ćemo po prvi put imati poseban objekat u kome će se nadležni baviti tom decom i posvetiti im pažnju. Ostaje mogućnost saradnje i u drugim oblastima.

Printskrin: Youtube/Russian Budo Channel-Ilustracija Printskrin: Youtube/Russian Budo Channel-Ilustracija

Sigal je kao jedan od najvećih svetskih majstora aikida izrazio želju da otvori školu aikida u Srbiji kako bi promovisao ovaj sport i doprineo promociji Beograda. Kada imate takvu osobu koja dolazi u Srbiju, voli Beograd i naš narod, onda je naš cilj da ga zainteresujemo da ponovo dođe i ovde napravi što više poslova, ali i promoviše našu zemlju – rekao je za Beoinfo Siniša Mali.

Ovaj poznati holivudski glumac, humanista, jedan od najvećih svetskih majstora aikida, a pre svega veliki prijatelj srpskog naroda, posetio je juče Prihvatilište za decu i družio se sa mališanima iz ove ustanove, a predviđeno je da tokom svoje posete Beogradu održi, po ugledu na ostale koje drži u svetu, obuku Specijalnim jedinicama MUP-a Srbije.

Sigal je ovogodišnji laureat nagrade za dobročinstvo i humanitarni rad Fondacije „Braća Karić” i u poseti je Beogradu kao ambasador Fondacije „Umetnost, sloboda, snaga”.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kris

    30. novembar 2015 | 14:28

    Ja sam za to da dovete Čak Norisa,posto je Brus Lee pokojan..a mozete i Statama,Lungrena,Dzeki Čena,Dzet Lee..

  • Kiki

    30. novembar 2015 | 14:10

    Bravo!

  • SlavicaDr

    30. novembar 2015 | 19:16

    Ja ga naprosto obozavam! Isto kao i njegove filmove. Ne mogu ni sama da objasnim zašto. Eto, "outovala" sam se, šta ću. Volela bih da imam takvog zaštitnika pored sebe, koji je u isto vreme gentleman. Nema takvih. Valjda zato.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA