BEOGRAD BLJEŠTI: 20.000 ukrasa krasiće našu prestonicu tokom praznika (FOTO)

- Građani i posetioci Beograda moći će da uživaju u ovom prazničnom osvetljenju i na još dva mesta u našem gradu, jer je u planu postavljanje ukrasne rasvete na Topčiderskoj zvezdi i u Bulevaru vojvode Putnika - rekao je direktor JKP "Javno osvetljenje" Aleksandar Cincar-Poposki

  • 14

Povodom Nove 2016. godine i Božića, novogodišnja ukrasna rasveta u Beogradu biće u potpunosti postavljena do 19. decembra, a instalacija će biti uključena sledećih mesec dana.

SIJAĆE CEO BEOGRAD: Večeras se uključuje NOVOGODIŠNJA RASVETA!

Prema rečima direktora JKP "Javno osvetljenje" Aleksandra Cincar-Poposkog, ekipe ovog preduzeća su mnogo ranije nego u prethodnom periodu, još 2. novembra,  počele da montiraju novogodišnju rasvetu, a lokacije su Knez Mihailova sa bočnim ulicama, Trg republike, Kolarčeva, Terazije, Kralja Milana, Trg Nikole Pašića, Stari dvor, zgrade i platoi Gradske uprave, Slavija, Bulevar kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Takovska, Dečanska, Bulevar oslobođenja, Nemanjina, Makenzijeva, Beogradska, Skadarska, Svetogorska, Makedonska, Prizrenska, Zeleni venac, Brankova, Brankov most, Bulevar Mihajla Pupina, Bulevar dr Zorana Đinđića i Gospodska.

- Građani i posetioci Beograda moći će da uživaju u ovom prazničnom osvetljenju i na još dva mesta u našem gradu, jer je u planu postavljanje ukrasne rasvete na Topčiderskoj zvezdi i u Bulevaru vojvode Putnika. Vrednost ovih radova je oko 20 miliona dinara, a u planu je da se ukupno namontira oko 20.000 ukrasa - rekao je Poposki.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

On je dodao da je doček Nove godine poseban turistički događaj za Beograd, a dekorativna rasveta i te kako utiče na stvaranje praznične atmosfere i privlači Beograđane i goste Beograda.

- Očekuje se da tokom novogodišnjih praznika veliki broj turista poseti našu prestonicu, a ovo je samo deo onoga što Grad Beograd radi kako bi ih ove godine bilo više nego prošle – naglasio je direktor JKP "Javno osvetljenje".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aleks 85

    1. decembar 2015 | 21:43

    Sta bljesti? Ista rasveta kao i svake godine..

  • Messi

    1. decembar 2015 | 22:21

    Od toga se ne zivi

  • Max Benser

    2. decembar 2015 | 00:21

    NIJER MI JASNO I DOKUCIVO, KAKO NEKO MOZEMO PISATI O BLJESTAVOM BEO Gradu, uz Armiju nezaposlenih Ljudi, mladih Ljudi, bez perspektive! To je jadno, jer Ljudi prose po Ulicama, mnogi to cine sa sramom, jer im je ispod casti, jer imaju ponos, jer su neko bili. Glad tera i visoko obrazovane Osobe da prose, sto nadjoh u jednom interesantnom Clanku, koji me veoma pogodio! Mladi Beogradjanin sa dvoje male Dece je pro sio u Centru Beograda, Beogradjanka, Prolaznica mu je dala nesto Novca, ali je naglasila, bilo ga je stid da ju pita za Novac! Deca dobro odgojena, bila su uz Oca, bilo je hladno, nije zeleo da se slika. bilo ga je stid situacije! Koliko je takvih u Beogradu, Zagrebu, Skoplju, Ljubljani...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA