OVO JE BEOGRADSKO CARSTVO BLUDA: Zgrade su prepune potrošenih kondoma, PROSTITUTKE NAPADAJU U GRUPAMA!

- Mužu bukvalno skaču na šoferšajbnu. Kada opšte s mušterijama na parkingu, čekamo da završe da bi se oslobodio parking. Zatekla sam ih u ulazu, a ona hladno kaže "malo smo se ljubakali" - priča jedna od građanki beogradskog naselja Konjarnik

  • 28

Plavi most više nije glavna "adresa" na kojima se kraljice noći mogu pronaći, jer su se "preselile" u nekoliko ulica beogradskog naselja Konjarnik.

Naime, pojedina mesta u ulicama Karla Lukača, Glasinačkoj, Dr Zore Ilić Obradović i Vladimira Tomatovića, poslednjih godinu dana su se pretvorila u javne kućne. One su toliko javne da tokom noći u ulazima, liftovima, parkinzima i pod prozorima prostitutke zadovoljavaju svoje mušterije, piše Blic.

Prema navodima ovog beogradskog lista, čija je reportaža privukla pažnju medija, svakoj svojoj mušteriliji ili prolazniku dobace kako žele da rade.

- Mužu bukvalno skaču na šoferšajbnu. Toliko su bahate da prepreče celu ulicu, pa ih kolima jedva zaobiđem. Snebivam se kad prolazim da ih ne iznerviram. Kada opšte s mušterijama na parkingu, čekamo da završe da bi se oslobodio parking. Zatekla sam ih u ulazu, a ona hladno kaže "malo smo se ljubakali". Ujutru je parking pun kondoma da nemaš gde da zgaziš. Osećamo se kao građani drugog reda - kaže za "Blic" jedna od ogorčenih stanarki.

Prostitutkama radno vreme počne u momentu kada padne i mrak, pa se u zimskom periodu susreću s decom koja se vraćaju iz obližnje OŠ "Stevan Sinđelić".

- Već su na ulici oko 19 sati. Moju ćerku čudno gledaju i jednom su joj hvalile kačket i bundu, pa ih više ne nosi jer se plaši da je ne napadnu. Svake noći su tu, znamo im imena, a nedavno sam videla makroa kako tuče jednu od njih. Galame, viču i stenju, ne spavamo do jutra - priča jedna od zabrinutih majki i dodaje da je čula da su usluge od "jedne do dve crvene".

Ipak, građani u ovom delu grada više ne znaju kome mogu da se požale.

Foto-ilustracija: Foter/Flickr/djdroga Foto-ilustracija: Foter/Flickr/djdroga

- Bezbroj puta smo zvali i policiju i komunalnu policiju, ali sve je gore. Stalno nam govore da ih zovemo kad ih uhvatimo na delu, a dok oni dođu obavi se ovde više od stotinu dela - kaže stanar.

S druge strane, komunalna policija kaže da ovaj problem nije u njihovoj nadležnosti, već redovne policije od koje stiže uobičajen odgovor.

- Svakodnevno obilazimo mesta na kojim se okupljaju prostitutke, pa i ulice na Konjarniku. To je po zakonu prekršaj za koji je predviđena kazna zatvora do 30 dana - poručuju iz policije.

(Telegraf.rs / Izvor: Marko Tašković / Blic)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jeca

    11. decembar 2015 | 13:07

    Trebalo bi tim ženama dati prostorije za rad i legalizovati prostituciju kao u drugim zemljama u svetu.Te žene maltretiraju i makroi i policija a jos se smrzavaju zimi.Prostituciju ne mozemo iskoreniti,postoji od pamtiveka na žalost.

  • Ccc

    12. decembar 2015 | 22:45

    Vazno da policija i komunalna policija kaznjavaju ljude koji hrane napustene pse macke...a za ovakav krim8nal nemaju vremena sram jih bilo..nije to od juce prostitucija u srbiji...

  • Duki st.

    11. decembar 2015 | 13:34

    Koliko puta sam već pisao kada god se ukazala tema ? I nikako da mediji pokranu tu temu ili neka partija uvrsti u svoj program. Zašto tolika tišina? Tek poneki ovakav naslov. Dajte da država uredi privatne i državne kuće. One orivatne po zakonu tržišta a državne po principu 1.crvena novčanica. Svi bi imali velike koristi od tiga. Malo je prostora za uzlaganje po ovoj temi. Jednostavno ako ne drugačije prepisivati od zemalja kod kojih je to lepo uredjeno. Jedino makroi i lažni moralisti su orotivnici ovog predloga. Ponoviću i kraj. LEGALIZUJTE !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA