HAVARIJA U CENTRU BEOGRADA: Pukla vodovodna cev, pojedine linije GSP izmenjene (FOTO)

U JKP Beogradski vodovod i kanalizacija navode da bi kvar trebalo da bude otklonjen do 17 sati

  • 5

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali i predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević obišli su rano jutros radove na sanaciji kvara na magistralnom vodovodu u Bulevaru kralja Aleksandra kod broja 379. Do kvara je došlo jutros u 5 časova.

Nijedna linija gradskog prevoza nije skraćena uprkos snegu!

- Ulica je bila puna vode, ali smo uspeli da je zaustavimo i trenutno se radi na otkopavanju zemlje kako bi se utvrdilo gde je kvar, a kako bi odmah nakon toga bila zamenjena cev. Nakon toga će biti zatrpano do kote nula, kako bi mogao da se normalizuje saobraćaj. Ovakve stvari se dešavaju s obzirom na to da u ovom delu grada vodovodne cevi nisu menjane 40 godina, tako da bar jednom godišnje dođe do havarije. Zato ćemo se u narednom periodu truditi da saniramo postojeću vodovodnu mrežu u ovom delu grada – rekao je gradonačelnik i dodao da će kvar biti otklonjen u toku dana, nakon čega će saobraćaj biti vraćen u redovno stanje.

Foto: Beoinfo Foto: Beoinfo

Potrošači u tom delu Zvezdare trenutno su bez vode, a kada je reč o izmenama u javnom gradskom prevozu, tramvaji sa linija 7 i 14 voze do Omladinskog stadiona, a 5 i 6 od Beka do Tašmajdana.

Autobusi sa linije 20 saobraćaju Bulevarom kralja Aleksandra, Gospodara Vučića, Vojislava Ilića, i dalje redovnom trasom.

Uvodi se autobuska linija 6A koja vozi od Vukovog spomenika do Cvetkove pijace.

Linija 91, koja od Železničke stanice saobraća do Ostružnice, skraćena je i vozi do česme u Ulici Ljube Rankovića. Ide trasom linije 92. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • glasači

    4. januar 2016 | 11:30

    Prekjuče je oko 19h na Vidikovcu pukla cev, do juče u 19h nismo imali vode. 24 sata ceo kraj nije imao vode, alooo...Kako smo se snalazili, bolje da ne pričam. Umesto grandioznih projekata, bolje menjajte dotrajale cevi svuda gde je potrebno.

  • aceN

    4. januar 2016 | 16:36

    O boze pa sve krenulo nizbrdo. Te sneg u januaru, te cev ode a skoro je zamenjena(1946) sta se to desava samo Bog zna

  • Marijana

    4. januar 2016 | 19:05

    I jos mi na svu muku GSP kontrola napise kaznu...I posalje me peske od Cvetka do Ustanicke,jer sem novcane sledi i fizicka kazna.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA