Postavljen sistem ZAŠTITE OD PTICA na pijaci "Zeleni venac"! (FOTO)

Igličasti sistem zaštite od ptica izrađen je od visokokvalitetnog i fleksibilnog materijala i polikarbonatne baze, otporne na vremenske prilike

  • 0

Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace", prisustvovao je postavljanju igličastog sistema zaštite od ptica na pijaci "Zeleni venac".

- Na inicijativu zakupaca pijačnih kapaciteta, koji su se žalili na boravak ptica, koje se skupljaju ispod krovne konstrukcije i ometaju rad prodavaca, menadžment preduzeća odlučio je da se ugradi igličasti sistem zaštite od ptica koji će na efikasan način sprečiti boravak istih - izjavio je Ivan Sočo, direktor JKP "Gradske pijace" i dodao:

- Nakon odlaska prodavaca i kupaca sa pijace, počinju pripreme za naredni pijačni dan i radovi na unapređenju pijačnih usluga. 

Igličasti sistem zaštite od ptica izrađen je od visokokvalitetnog i fleksibilnog materijala i polikarbonatne baze, otporne na vremenske prilike.

Foto: JKP Gradske pijace Foto: JKP Gradske pijace

Iglice predstavljaju mehaničku prepreku za ptice, blago ih odgurujući od površine na koju su postavljene i na taj način primoravaju ptice da zauvek promene mesto sletanja i zadržavanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA