Otkazan skandalozan skup za legalizaciju silovanja u Beogradu!

- Ne mogu da garantujem bezbednost i privatnost muškaraca koji su želeli da prisustvuju ovom događaju - napisao u svom saopštenju je Darjuš Valizadeh, bloger koji je organizovao ovaj skup i time ga otkazao

  • 35

Skup ljudi koji žele legalizaciju silovanja ipak neće biti održan 6. februara na Trgu Republike u Beogradu, kako je to prethodno bilo najavljeno.

SRAMOTA USRED BEOGRADA: Pobornici legalizacije silovanja zakazali SKUP u centru?!

Naime, njihov ideolog Darjuš Valizadeh je otkazao akciju okupljanja koja je trebalo da se dogodi na 163 lokacije u 43 zemlje sveta.

Foto: Wikipedia/Bartek Kucharczyk Foto: Wikipedia/Bartek Kucharczyk

- Svet se okrenuo protiv nas. Dobio sam izveštaje o najavama više desetina organizovanih protesta na mestima gde bismo se sastajali - napisao je on na svom blogu i izvinio se zbog otkazivanja akcije uz opravdanje da ne može da garantuje bezbednost i privatnost muškaraca koji su želeli da prisustvuju ovom događaju.

Ipak, on ne odustaje od svoje ideologije, pa tako planira da se organizuju privatni sastanci, kako bi se pristalice okupile daleko od "glasne, odvratne, nečasne i potencijalno nasilne rulje".

Ovaj Amerikanac jemenskog porekla zagovara mišljenje da žena ukoliko pristane da uđe u nečiji dom, samim tim pristaje i na seks, ali je u jednom momentu pokušao da se opravda uz reči da je bio satiričan.

- Mogu da istetoviram na čelu da je to bila satira, ali neće nimalo utišati bez mase koja misli da ono što im mediji kažu da tako treba i da misle. Ako me sada ubije neki idiot, medije neće biti briga. Oni uživaju u svojoj moći i sutra će naći nekog novog ruša da maltretiraju - napisao je on na svom Tviter nalogu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neko

    4. februar 2016 | 12:27

    Ovog u ludnicu!!!

  • Voda

    4. februar 2016 | 16:56

    Ja bih im dozvolila da organizuju ovaj skup, po mogucstvu u nekom luxuznom hotelu, a onda kada pocne "predavanje", zatvoriti sve izlaze i pustiti gas...jednim udarcem resen problem.

  • i tako dalje

    4. februar 2016 | 12:41

    Sve u svemu, ako se kanabis legalizuje, ali ne mogu da shvatim kojem idiotu pada na pamet za legalizovanje silovanja, pa bit ce kretena koji žele da i pedofiliju legalizuju!!!!tog tipa momentalno u jedan dugotrajni pritvor...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA