ČUVAJTE SE: Serija PLJAČKI u najvećem Bloku na Novom Beogradu, ljudi U STRAHU! (VIDEO)

Maskirani pljačkaši ulaze u objekte naoružani pištoljima, šrafcigerima i noževima. Samo u jednom danu su opelješili apoteku, restoran i trafiku

  • 15

Žitelji novobeogradskog Bloka 45 danima su na oprezu, jer se u  Tržnom centru Enjub i njegovoj okolini danima događaju pljačke i to usred bela dana!

DA LI JE I VAS OPLJAČKAO? Javite policiji ako prepoznate ovog čoveka (FOTO)

- Maskirani pljačkaši ulaze u objekte naoružani pištoljima, šrafcigerima i noževima. Samo u jednom danu su opelješili apoteku, restoran i trafiku - saznaje Telegraf  od uplašenih stanovnika ovog bloka.

Na mestu događaja prodavac u kiosku nam je saopštio da je u smeni njegove koleginice nepoznati izgrednik, sa šalom na licu, oteo pazar u vrednosti oko 4.000 dinara.

- Muškarac star oko 20 godina pojavio se sa šrafcigerom u ruci i rekao "ovo je pljačka!". Prešao je u deo za zaposlene i radnici oteo novac iz kase. Bilo je oko četiri popodne.  Ona se prepala i predala mu pare, a on je trčeći napustio lokal. Međutim, pola sata kasnije policija ga je uhvatila! - prepričava nam Aleksandar Škorić, radnik u trafici.

On dodaje da ovo nije usamljen slučaj, jer su dva nepoznata mladića pre tri nedelje napala dve devojke ispred TC i oteli im torbe.

Njegov kolega iz podruma pića tvrdi da se pljačke događaju učestalo.

- Kradu ovde kod nas u TC, ali i preko puta. Pogotovo u slučaju kada radi žensko osoblje. Kod mene su zaposleni muškarci, ali žene se plaše jer su nezaštićene - objasnio je trgovac i zapitao se šta bi se tek događalo u kraju da se na 200 metara dalje ne nalazi stanica policije.

Pozivamo vas da nam u komentarima navedete da li ste i vi čuli za slučajeve sitnih krađa, kao i da nam navedete u kom delu grada se one najčešće dešavaju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja ne znam

    8. februar 2016 | 15:25

    Ja bih da nosim suzavac za samoodbranu ali ce me interventna uhapsiti prilikom prvog pretresa, a nemam ni kaznu za parkiranje... ko je sad u ovoj drzavi lud?

  • Јасмина

    8. februar 2016 | 15:40

    Лопови се осилили.Како неће,кад пријаве добијају људи који штите свој дом...Тек кад закон потврди да је домаћин користио оружје,у самоодбрани и ослободи га кривице,то ће престати...Било какав исход да је,морамо се бранити...

  • misirac

    8. februar 2016 | 15:18

    Narkomani

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA