REVOLUCIJA ZA SVE PODSTANARE: Jednim klikom do idealnog stana bez provizije!

U pitanju je usluga, koja na jednom mestu objedinjuje sve ono što je u vezi sa iznajmljivanjem nekretnine, tako da je dovoljan jedan klik da bi se došlo do potpune informacije

  • 35

Nova srpska startup kompanija napravila je revolucionarno rešenje za sve one koji su u potrazi za stanom, sa ciljem da se podstanarima maksimalno olakša potražnja!

ISTRAŽUJEMO: Kupite ili iznajmite stan bez provizije

U pitanju je premijum usluga, koja na jednom mestu objedinjuje sve ono što je u vezi sa iznajmljivanjem nekretnine, tako da je dovoljan jedan klik da bi se došlo do potpune informacije. 

- Svaki objekat poseduje fotografije u visokoj revoluciji, i to svake prostorije ponaosob. Priložena je i detaljna mapa stana, na kojoj bi pozavideo svaki arhitekta. U prilogu je i  video snimak celog stana, tako da zakupac može da stekne kompletan osećaj kako prostorija zaista izgleda - navode iz ove kompanije, koja svoj revolucionarni koncept oglašavanja planira da proširi na evropsko tržište.

Foto: Promo Foto: Promo

Kako sve izgleda najbolje ćete videti kada pristupite ovoj web stranici, a evo kratkog uvoda.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Kada izaberete opciju "izdavanje", na mapi grada vam se pojave lokacije i tačan broj dostupnih nekretnina. Na vama je da se odlučite za vrstu nekretnine, strukturu i površinu, ali i cenu biranog objekta. Pored standardnih informacija o tome da li je stan opremljen ili ne, u kom delu grada se nalazi, kako se greje i da li ima dodatne pogodnosti poput parkinga, interneta, klime, telefona ili kablovske, ponuđen vam je i tačan obračun troškova info stana, grejanja, pa čak i cene održavanja zgrade - objašnjavaju način na koji sajt funkcioniše.

Foto: Promo Foto: Promo

"City Expert" napravio je revoluciju na tržištu nekretnina i postavio nove standarde koje će svi morati da prate. Potpuna pometnja na tržištu napravljena je vrhunskim prezentacijama nekretnina, na način da je sve to potpuno besplatno i bez bilo kakvih provizija za sve koji sebi traže dom.

Foto: Promo Foto: Promo

S obzirom na to da je priča ove kompanije slična onoj koju je Uber napravio na tržištu prevoza, predviđa im se - veliki globalni uspeh!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Jovana

    19. februar 2016 | 17:10

    Svaka čast! U poslednje vreme sve više srpskih startup-ova pravi velike uspehe!

  • Golub

    19. februar 2016 | 23:43

    Ja nisam podstanar ali pratim sajt već sigurno dva meseca. Kao i polovne automobile, sada jednostvano možeš gledati kako izgleaju stanovi i diviti se :)

  • Pera

    19. februar 2016 | 17:45

    Problem je sto ce kao taksisti na Uber, sve agencije da nagrnu na njih i kukom i motikom.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA