GOREO STAN NA NOVOM BEOGRADU: Eksplodirala plinska boca, TRUDNICU spasao komšija Dragan!

U stanu su bile dve osobe, koje zahvaljujući brzoj reakciji komšije Dragana Konjevića, nisu povređene. Par minuta nakon što je požar ugašen stigla su vatrogasna kola

  • 12

U stanu na drugom spratu u Ulici Jurija Gagarina 115 na Novom Beogradu izbio je požar koji je brzo saniran zahvaljujući pripadniku Vatrogasne brigade Beograda Dragana Konjevića koji živi u blizini.

GORI KROV NA KUĆI U KRNJAČI: Tri vatrogasne ekipe pokušavaju da ugase vatru!

Prema rečima očevidaca, Konjević je bio u svom stanu, u jednoj od zgrada u komšiluku, kada je odjeknula eksplozija. Snažna detonacija uznemirila je stanovnike tog dela Bloka 70.

Građani su odmah pozvali vatrogasnu brigadu, ali i komšiju Konjevića za koga znaju da je vatrogasac. On je odmah istrčao iz svoje zgrade, uleteo u obližnji ulaz, aktivirao crevo iz hidranta, provalio vrata i ugasio požar.

U stanu su bile dve osobe, od kojih je jedna trudnica. Zahvaljujući brzoj reakciji Konjevića, oni nisu povređeni. Par minuta nakon što je požar ugašen stigla su vatrogasna kola. Utvrđeno je da je eksplodirala plinska boca, što je i izazvalo požar.

Komšije kažu da je trudnica bila u šoku, ali je ostala nepovređena i od od eksplozije i od požara.

(E. T.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • komsija par spratova iznad

    19. februar 2016 | 21:53

    Samo mogu reci da je bilo jezivo... krenuli smo s mokrim peskirima u hodnik pa stepenicama van zgrade, dim je bio vec tokiko gust da smo morali nazad u stan.. ostali smo na prozoru sobe a stan je vec takodje bio ispunjen dimom i mirisom paljevine... a onda iscekivanje par minuta i najzad dolazak vatrogasnih kola... Do tada je vec komsija Dragan obavio posao, svaka cast coveku... ne ponovilo se i ne daj Boze nikom.

  • Срђан

    19. februar 2016 | 21:53

    Значи због тога су вечерас протуњали силни ватрогасци кроз блок. Свака час комшији ватрогасцу.

  • Danijel Delije Sever

    19. februar 2016 | 21:03

    Bravo za komsiju !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA