DA LI ĆE SE KONAČNO STATI NA PUT DIVLJIM TAKSISTIMA? Komunalna policija otvorila ispostavu na Aerodromu "Nikola Tesla"

Od sada će u svakom momentu biti prisutno četiri patrole Komunalne policije, 24 sata tokom radnih dana, vikendima, za vreme praznika i ukoliko bude pojačan broj putnika

  • 10

Komunalna policija grada Beograda otvorila je svoju ispostavu na Aerodromu "Nikola Tesla" kako bi se uveo red pre svega u oblasti nelegalnog auto-taksi prevoza na toj lokaciji, saopšteno je iz Komunalne policije.

Pored toga, kako se navodi u saopštenju, u svakom momentu su prisutne četiri patrole Komunalne policije, i to 24 sata tokom radnih dana, vikendima, kao i za vreme praznika, a ukoliko postoji potreba, za vreme pojačane frekvencije putnike i opterećenja aerodroma, tu su još dve dodatne patrole.

Takođe, Komunalna policija sarađuje i sa pripadnicima MUP-a (Uprava Saobraćajne policije i Uprava Granične policije), gradskom inspekcijom (Sektor za saobraćajni inspekcijski nadzor), kao i sa obezbeđenjem Aerodroma "Nikola Tesla", što olakšava i ubrzava sprovođenje komunalnog reda, navodi se u saopštenju komunalne policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dr Lune

    24. februar 2016 | 16:25

    Hm,hmm...konfiskacija vozila nakon ponovljenog prekrsaja!!!

  • ferrari909

    25. februar 2016 | 13:18

    Da glasam za Vucica koji mi obrcava da ce srediti Srbiju a nemoze da uredi jedan taksi u Beogradu koji mu pritom netrazi pare vec samo dobru volju...NE HVALA !!!

  • Ogorčeni

    25. februar 2016 | 12:55

    Cela država"vri"od divljih taksista, niko ih ne dira! Po zrdnaninu i okolnim selima ima ih što "uredno" voze i po 10*godina! Kažu ne mogu im doaakati, a svakom ko je uredno prijavljen znaju poslati opomemu za neizmiren porez i sl. Kada prijaviš komunalcima oni kažu nismo mi nadležni, a divljaci im isprrd nosa rade! Da ih slonr i autobusi bi više imali putnika! Ovde ispadoše budale što hoce urddno rade! Od reketa svi cute! Ejjjjj, Srbijo bruko jedna!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA