MISTERIJA 29. FEBRUARA: Na današnji dan gotovo da NEMA VENČANJA U SRBIJI!

Ovog 29. februara u Beogradu nema zakazanih venčanja, verovatno jer mladenci ne žele da proslavljaju prvu godišnjicu braka 2020. godine

  • 0

U 17 gradskih opšina u Beogradu nije zakazano ni jedno jedino venčanje za danas, potvrdili su nam iz sekratarijata za upravu gradske uprave grada Beograda.

Danas je 29. februar, datum koji postoji u kalendaru svake prestupne godine. Da je sasvim poseban, zaključili smo i po zakazanim ternimina za venčanje kod matičara širom Beograda.

Iz gradske opštine Novi Beograd rekli su nam da za danas nemaju ni jedan zakazan termin za obavljanje ovog čina. To isto su nam kazali i iz drugih gradskih opština, ali i iz gradske uprave.

- U sedamnaest gradskih opština danas nemamo ni jedno zakazano venčanje - izjavio je Milan Brkljač, sekretar Sekretarijata za gradsku upravu, u okviru kojeg se nalazi i služba matičara.

Zašto je ovo ovako, ne možemo sa sigurnošću da objasnimo. Možemo jedino da pretpostavimo da mladenci ne žele da proslavljaju svoje godišnjice braka, tek svake četvrte godine.

Napišite nam šta mislite o ovome, u komentarima. 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA