Šta li je ovaj Beograđanin uradio da mu se neko ovako ŽESTOKO OSVETI! (FOTO)

Kaže se da su automobili ljubimci za muškarce, i da često više brinu o njegovom, nego o svom izgledu, te da je najlakše povrediti muškarca ako upropastite njegovog četvorotočkaša

  • 10

Jutros su žitelji beogradske opštine Vidikovac bili svedoci jedne nesvakidašnje scene, koja je malo je reći, sve - šokirala. 

Kaže se da su automobili ljubimci za muškarce i da često više brinu o njegovom, nego o svom izgledu, što se ne bi moglo reći za "pežo 206" koji vidite na slici, a koji je prenerazio sve prisutne.

Ovaj automobil, naime, osvanuo je isprskan jarko žutom bojom sa "divljački" izbušenim gumama.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Verujemo da će se nesrećni muškarac onesvestiti kada ugleda kola, ne samo zbog izgleda, nego i kada izračuna koliko će ga izaći troškovi popravke.

Naime, osim što će pojedini delovi morati da se poprave, drugi će morati da se kupe, pa će tako troškovi u proseku izađi nešto više od 1.000 evra.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ako se ima u vidu da je novi far oko 200 evra, šoferka 250-300, farbanje i poliranje 600, retrovizor 50+ evra, nove gume i registracija oko 200 evra, onda se s razlogom može reći da je, ko god bio "osvetnik" imao za cilj da dotičnog muškarca dovede do - bankrota (jer uzmimo na primer da prosečan vozač ovog automobila ima prosečnu srpsku platu), ili nervnog sloma.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

(M. B.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA