OVO JE BEATRISA, KUCA KOJA JE JUTROS PREŽIVELA POŽAR: Ne prestaje da cvili za poginulim čika Mićom i teta Nadom! (FOTO)

Nesrećna životinja je arlaukala besciljno tumarajući oko solitera, kao da oseća da nešto nije u redu. Još uvek garava od dima i čađi, ona je jedini svedok šta se dešavalo u stanu koji je rano jutros oko pet sati zahvatila vatrena stihija

  • 13

Pas koji je jedini preživeo jutrošnji požar u zgradi novobeogradskog Bloka 23, u Ulici Milutina Milankovića broj 40, posle tragičnog kraja svojih vlasnika Miće (60) i Nadežde (89) Atanacković, ostao je sam na svetu.

PRE NEGO ŠTO JE IZGOREO, ČIKA MIĆA JE ZAKUCAO NA TANJINA VRATA: Tužni detalji stravičnog požara na Novom Beogradu! (VIDEO) (FOTO)

Telegraf je saznao da se pas zove Beatrisa i da trenutno čeka da je neko od najbližih srodnika nastradalih udomi.

"KOMŠIJA MIĆKO JE JUTROS IZGOREO U STANU, A IZA NJEGA JE OSTALA KUCA": Posle jezivog požara, svi pričaju o statusu ove Beograđanke! (FOTO)

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema svedočenju komšija, nesrećna životinja je arlaukala besciljno tumarajući oko solitera, kao da oseća da nešto nije u redu. Još uvek garava od dima i čađi, ona je jedini svedok šta se dešavalo u stanu koji je rano jutros oko pet sati zahvatila vatrena stihija.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

JEZIVA SCENA NA NOVOM BEOGRADU: Pas majke i sina koji su izgoreli u požaru TUŽNO ZAVIJA ISPRED ZGRADE! 

Po pozivu stanara ove zgrade, na teren je izašla ekipa VU "Veterine Beograd" i usamljenog psa smestila u azil.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Javilo se dosta zainteresovanih građana sa željom da je udomi, ali moramo da ispoštujemo određenu proceduru, da sačekamo izveštaj policije i da ustanovimo da li će se neko od rođaka Atanackovića javiti kako bi je preuzeli - saznajemo u Veterini Beograd.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ccc

    9. mart 2016 | 16:46

    Srecica mala, STA JE ona Bogu KRIVA, BICE mi DRAGO ako JE NEKO USVOJI, POSLE SVEGA STO JE PREZIVELA . JADNE ZIVOTINJE u ovom GRADU , Niko NEMA samilosti, a OVI sinteri JEDVA cekaju zrtve.

  • Brksss

    9. mart 2016 | 16:20

    Tuzno

  • Mic

    9. mart 2016 | 16:30

    Molim vas udomite Beatrisu, jadna kuca šta je sve preživela , siroti ljudi koji su nastradali, tuga

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA