SAJAM AUTOMOBILA DOBIO PRVOG KUPCA: Za FORD MUSTANG posetilac manifestacije iskeširao 51.000 evra! (FOTO)

- Dosta smo uložili u napredak automobilske industrije, a sa ugovorima koje smo već potpisali, u naredne dve godine očekujemo da će ona biti bogatija za 10.000 novih radnih mesta - rekao je ministar privrede Sertić

  • 6

Ako je suditi po prvom danu posete Sajma automobila, koji će trajati od danas do 23. marta, ovo će biti jedan od najposećenijih do sada - baš kao što su najavili i organizatori ove manifestacije, koji očekuju oko 140 hiljada posetilaca!

U Požarevcu se vožnja uči na ZVERI OD 400 KONJA - FORDU MUSTANGU! (FOTO)

Ministar privrede Željko Sertić otvorio je "DDOR BG Car Show" i Međunarodni sajam motocikala "Motopassion" u 11 sati, okružen najnovijim modelima Mercedesa, BMW-a, Audia, Citroena, Škode, Hyundaia, Honde, Forda, Suzukia, Peugeot-a, Volva, FIAT-a, Mitsubishi-a, Kie, GAZ-a, Seata, Volkswagena, Renaulta, Nissana, Dacie, Toyote, Lade, Opela, Isuzue, Land Rovera, Jaguara, Infinitia i drugih.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

- Dosta smo uložili u napredak automobilske industrije, a sa ugovorima koje smo već potpisali, u naredne dve godine očekujemo da će ona biti bogatija za 10.000 novih radnih mesta -  rekao je Sertić.

Inače, prvi auto koji je prodat u ovom danu bio je "Ford mustang" žute boje, po ceni od 51.000 evra u konkurenciji od 35 automobilskih brendova, 10 proizvođača lakih privrednih vozila i više od 30 moto brendova koje je okupilo više od 300 izlagača iz 20 zemalja.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Kapije Beogradskog sajma biće otvorene svakog dana od 10 do 20 časova. Pojedinačna ulaznica koštaće 300 dinara, grupna 200, grupna za đake i studente 150, a parking sće se naplaćivati 100 dinara po započetom satu.

Foto: Tanjug/Oksana Toskić Foto: Tanjug/Oksana Toskić

Posebna pogodnost za posetioce biće "Porodični dan", 22. marta, kada će biti omogućena porodična poseta po ukupnoj ceni od 500 dinara, koliko će koštati jedinstvena ulaznica za roditelje sa decom do 16 godina.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • cale

    17. mart 2016 | 15:32

    Ala ga je preplatio, ako je taj sa slike grdno se zezno jer za te pare je mogao da kupi Mustang Shelby Cobru

  • &

    17. mart 2016 | 15:17

    Nema se para majke mi.Sve lopine i prevaranti.

  • Milic

    17. mart 2016 | 15:14

    Dli je taj auto mozda kupio neki iz pozarevac posto jedan ford vec ima sa obuku vozaca to jest , auto skola.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA