NIKAD VEĆA ZARADA: Beograd povećao budžet za 95 MILIONA EVRA za Novu godinu!

- Rezultati koje smo ostvarili su nikad veći, Grad je zaradio više od 95 miliona evra, uložili smo 27,1 milion dinara u organizaciju dočeka Nove godine i sve prateće aktivnosti - rekao je Siniša Mali

  • 1

Gradonačelnik Beograda Siniša Mali izjavio je danas da je grad Beograd zaradio više od 95 miliona evra za novogodišnje praznike, što j, prema njegovim rečima, povećanje od skoro 20 odsto u odnosu na prethodnu godinu.

- Rezultati koje smo ostvarili su nikad veći, Grad je zaradio više od 95 miliona evra, uložili smo 27,1 milion dinara u organizaciju dočeka Nove godine i sve prateće aktivnosti - rekao je Mali novinarima nakon obilaska KBC "Zvezdara".

Kako kaže, to je sjajan rezultat koji pokazuje da smo na dobrom putu da promovišemo grad kao centar turzima ovog regiona.

- Nastavićemo da Beograda pravimo centar novogodišnjih praznika ovog regiona, jer kada sa uloženih 27,1 milion dinara zaradimo 95 miliona evra, to je sjajna investicija i znak da smo na dobrom putu - rekao je Mali.

Prema njegovim rečima, grad će nastaviti da radi s Vladom Srbije na tome da svaki turista koji dođe u Beograd ostane u njemu dan-dva, ali da poseti i Novi Sad,k Frušku goru, Kopaonik.

- I direktni letovi za Njujork, kada budu krenuli u junu, pomoći će u tome da veći broj turista iz Severne Amerike dođe u Beograd i zato ćemo u drugoj polovini godine raditi na promociji Beograda, Srbije i celog regiona - zaključio je Mali.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA