NASTAVIĆU DA POMAŽEM DECI OBOLELOJ OD RAKA: Evo šta je Holanđanin rekao povodom krađe bicikla

- Ja ću nastaviti planirano putovanje iz Haga do Beograda na svom drugom biciklu i potruditi se da sakupimo dovoljno novca za decu oboleloj od raka - rekao je Ivar Širs

  • 7

Holanđaninu Ivru Širsu (30) pre nekoliko dana su u Beogradu ukrali bicikl kojim je planirao da u periodu od 30. aprila do 12. maja prevali put od Haga do Beograda, i sve to u cilju pomoći deci oboleloj od raka.

KAKVA BRUKA U CENTRU BEOGRADA: Holanđaninu ukrali bicikl kojim je hteo da POMOGNE DECI OBOLELOJ OD RAKA! (FOTO)

Međutim, kako je rekao za Telegraf, to ga neće sprečiti da istraje u svojoj misiji.

- Žao mi je što mi je bicikl ukraden, i iskreno se nadam da će policija uspeti da ga pronađe. Ipak, ja ću nastaviti planirano putovanje iz Haga do Beograda na svom drugom biciklu i potruditi se da sakupimo dovoljno novca za "Nurdor Srbija" i pomognemo deci oboleloj od raka. Do, tada pozvao bih sve koji žele da pognu da se odazovu ovoj akciji - rekao je Ivar Širs za Telegraf.

"Nurdor" organizacija nudi olakšanje oboleloj deci i njihovim najbližim kao i praktičnu emocionalnu i materijalnu pomoć. To je nacionalno udruženje roditelja čija deca boluju ili su bolovala od raka a čine je roditelji, lekari i drugo medicinsko osoblje, terapeuti, a svi su volonteri. Organizacija u potpunosti zavisi od donacija i poklona koji dolaze od pojedinaca ili drugih organizacija.

(S. K.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • slavica

    9. april 2016 | 20:27

    Sram te bilo, Beogradjanine, ko god da si! Ne mogu da verujem!

  • Kole

    10. april 2016 | 10:34

    Uz dužno poštovanje prema gospodinu i njegovom plemenitom cilju ipak moram da konstatujem da je došao u državu u kojoj je krađa potpuno legitimna stvar i da ne treba da očekuje da će mu ukradeno biti i vraćeno. Kao što ni mi srbi ne treba da očekujemo da će nam biti vraćena južna pokrajina, kao što ni penzionerima neće biti vraćeno 10% penzije, kao što radnicima neće biti vraćena teško stečena prava uskraćena skorašnjim izmenama zakona o radu. Jednostavno došao je u lopovsku državu i mora biti pokraden na ovaj ili onaj način.

  • SRB IN

    10. april 2016 | 10:34

    Daj ljudi kupite biciklu coveku nemoj da se brukamo zbog neke sitne lopine sto krade bicikle. Ajde gradonacelnice ne treba nam ovakva reklama radi svoj posao.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA