Evo kako se ZAISTA završila tuča prosjaka i bildera usred Knez Mihailove! (VIDEO)

Beograđani su pre nekoliko dana bili svedoci stravičnog prizora u samom centru grada

  • 25

Tuča prosjaka i nabildovanog momka usred belog dana u Knez Mihailovoj, uzdrmala je celu Srbiju. Međutim, taj nemio događaj imao je neočekivan kraj.

Prosjakov pokušaj da izmami novac od nervoznog prolaznika, završio se žestokom tučom. Trenutak kada nabildovani momak nemilosrdno udara vidno izmučenog muškarca, stravičan je prizor.

Snimak koji ste već imali priliku da vidite na Telegrafu ima nastavak, u kom se jasno vidi šta se zaista dogodilo na kraju tuče.

Pogledajte kompletan video:

Vrhunski profesionalci, svetski prvak u kaskaderstvu Nenad Todorović i njegov kolega Dalibor Kostić, učestvovali su u Telegrafovom socijalnom eksperimentu, kojim je naš portal podržao kampanju "Stop nasilju".

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Da na ulicama Beograda ljudi osećaju odgovornost i saosećanje, iako žive brzo, dokazali su momci, inače slučajni prolaznici, koji su odmah pritrčali kako bi zaustavili tuču.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Ispravna reakcija ovih momaka, treba da bude primer svima, jer ne smemo da zaboravimo da je naša dužnost da pomognemo drugima u nevolji. Svako zatvaranje očiju na nasilje, jednako je loše koliko i samo nasilje.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Još jednom se zahvaljujemo Nenadu i Daliboru na pomoći, i pozivamo vas da zajedno sa nama stanete na put nasilju.

#StopNasilju

(Nastassia Janković)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Don Juan

    13. april 2016 | 00:00

    Naravno da je namesteno, "prosjak" se bolje oblaci od mene.

  • X Pera X

    12. april 2016 | 23:31

    Proliv sam dobio,al' onako kao da je blazi...

  • Samo

    13. april 2016 | 10:31

    Da insitira na mesanju u tudji sukob moze samo onaj ko se u tudji sukob nikada nije umesao. Opasne su to stvari, a po pravilu onaj koji hoce da pomogne uvek izvuce deblji kraj. Ljudi, ne ulecite nikada u ovako nesto, jer je zivot kudikamo realnija stvar od isceniranog fizickog konflikta. Ukoliko ste vesti, mozda mozete da razmislite da to uradite, ali kao 'slucajni prolaznik', nikada. Gledao sam vise puta kako su bas takvi 'slucajni prolaznici' izvlacili deblji kraj, a i sam sam to iskusio na sopstvenoj kozi. NIkada ne mozete da znate ko je u pravu kada se dvojica razvlace po ulici i ciju stranu je ispravno da zauzmete. Nikada ne znate sta je pravi povod za konflikt.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA