Vesić oštro osudio napad huligana na vozača Parking servisa

Grad podržava rad "Parking servisa" i učiniće sve da zaštiti ljude koji rade u komunalnim službama

  • 5

Gradski menadžer Goran Vesić izjavio je, povodom napada na radnika JKP "Parking servisa", da Grad Beograd najoštrije osuđuje vandalski napad huligana na vozača tog preduzeća.

HAOS U CENTRU BEOGRADA: Bacio se na auto, izvukao radnika Parking servisa, pa ga PREBIO! (VIDEO)

- Zahvalni smo pripadnicima policije koji su se našli na licu mesta, zaštitili vozača i huligane priveli pravdi. Verujemo da će pravosuđe biti na isti način efikasno i da će ovi huligani dobiti zasluženu kaznu - izjavio je gradski menadžer.On je naglasio da Grad podržava rad "Parking servisa" i da će učiniti sve da zaštiti ljude koji rade u komunalnim službama, pa nastavio:

(VIDEO) DETALJI UŽASNOG NAPADA U KARAĐORĐEVOJ: Uleteli kroz prozor u kabinu PAUKA, pa KRVNIČKI pretukli radnika!

- Odlučni smo u nameri da u Beogradu vlada red i da se poštuje zakon, što podržava većina građana. Nećemo da dozvolimo da se bahate huligani i da misle da mogu da vladaju gradom.U Beogradu će se znati red, jer Beograd je grad u kome pristojni, pošteni i porodični ljudi treba da budu zaštićeni i sigurni. Ovo neće biti grad za kriminalce, huligane i bandite.

Foto: Parking servis Foto: Parking servis

Beogadski mediji su javili da je radnik Parking servisa N. M. zadobio je telesne povrede u fizičkom obračunu sa dvojicom muškaraca na Autobuskoj stanici, kao i da je policija uhapsila dve osobe.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valter

    13. april 2016 | 11:25

    Dizu sirotinjska kola lopine jedne !!!!

  • Nenad

    13. april 2016 | 11:25

    Obavestite Vesica da Beograd nije njegova dedovina koja ju nasledio. Ovaj grad NIJE njegov pa da radi sa njime sta mu padne na pamet. Ko je dao Ziki Pauku da upravlja gradskim povrsinama i naplacuje parking?

  • Milos

    13. april 2016 | 11:31

    Zar ovaj nije u demokratskoj stranci? Koliko se secam on je obecavamo demokratske promene i 2002 godine.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA