Opština Vodžovac organizovala žurku za najmlađe sa Peđolinom (FOTO)

Na sportskom terenu u naselju Stepa Stepanović mališani su učestvovali u programu i zabavili se uz pesmu i igru, ne skrivajući oduševljenje i radost

  • 5

Gradska opština Voždovac za svoje najmlađe Voždovčane organizovala je 16. aprila Veliku dečju žurku sa Peđolinom.

Na sportskom terenu u naselju Stepa Stepanović mališani su učestvovali u programu i zabavili se uz pesmu i igru, ne skrivajući oduševljenje i radost.

Pored popularnog dečjeg voditelja, najmlađi Voždovčani imali su mogućnost da se druže i sa specijalnim gostima - ZOE MILANO I PEPOM PRASE.

Predsednik Privremenog organa opštine Voždovac Aleksandar Savić prisustvovao je ovoj manifestaciji i tom prilikom naglasio da je Opština u protekle dve godine posebnu pažnju poklanjala najmlađim sugrađanima, obnavljajući igrališta i obezbeđujući bolje uslove za boravak u vrtićima i školama.

- Mi smo svi odrastali uz našeg Peđolina. Trudićemo se da ovako jedna lepa predstava na otvorenom u letnjem periodu postane tradicionalna i da jednom mesečno organizujemo Veliku dečju žurku - istakao je Savić.

Foto: Promo Foto: Promo

On je dodao da je veoma zadovoljan što vidi veliki broj mališana koji su došli da se druže, zabave i učestvuju u ovoj predstavi. Prema Savićevim rečima, naselje Stepa Stepanović je, infrastrukturno, dovoljno opremljeno za razliku od drugih delova Voždovca koji nemaju vodu, kanalizaciju i puteve.

Foto: Promo Foto: Promo

- U narednom periodu, nastavićemo da se zalažemo za ravnomeran razvoj Voždovca, kako bismo stvorili još bolje uslove za našu decu - rekao je Savić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dag

    17. april 2016 | 11:59

    Ovaj k'o - Krkobabic... (I dalje izigrava - klovna.)...

  • Marko

    17. april 2016 | 10:58

    Hahahah idu izbori

  • Kimi

    17. april 2016 | 12:11

    Sta ce predsednik opstine sa decom??? Ako su deca izasla da se zabave sta ima on tu da im objasni. Gde je bio juce na utakmici da objasni huliganima?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA