Završni radovi na zdravstvenom centru Jajinci: Građani se zahvalili aktuelnoj vlasti (FOTO)

Savić je tom prilikom rekao da je ravnomeran razvoj gradskog i prigradskog dela Voždovca, kao i poboljšanje kvaliteta života svih Voždovčana, osnovni cilj rukovodstva Opštine

  • 0

Predsednik Privremenog organa opštine Voždovac Aleksandar Savić obišao je danas u iznenadnoj kontroli završne radove na izgradnji Regionalnog zdravstvenog centra „Jajinci“, koji je izgrađen na mestu srušene stare zgrade Mesne zajednice i uverio se da su radovi uspešno privedeni kraju. Takođe, Savić je obišao i radove na postavljanju javne rasvete u Jajincima.

Jajinci dobijaju kolektor koji će olakšati život meštanima ovog dela Beograda (FOTO)

Stanovnici ovog podavalskog naselja, razgovarajući sa predsednikom, istakli su značaj izgradnje moderne zdravstvene ustanove, koja će im skratiti put od kuće do lekara. Izrazili su zahvalnost sadašnjoj vlasti, jer su ih, kako kažu, sve prethodne zapostavljale.

Savić je tom prilikom rekao da je ravnomeran razvoj gradskog i prigradskog dela Voždovca, kao i poboljšanje kvaliteta života svih Voždovčana, osnovni cilj rukovodstva Opštine.

Foto: Opština Voždovac Foto: Opština Voždovac

- Ja sam običan čovek koji živi i radi na Voždovcu, nisam se rodio kao predsednik Opštine i u prethodne dve godine sam se trudio, zajedno sa svojim saradnicima i sugrađanima, da od Voždovca napravimo lepše mesto za život. Razumem probleme i potrebe građana, jer ih posmatram i zalažem se za njihovo rešavanje iz perspektive Voždovčanina.

Foto: Opština Voždovac Foto: Opština Voždovac

Približavanje zdravstvenih stanica građanima, obezbeđivanje vodovodne i kanalizacione mreže, puteva, bezbednost i bolji uslovi boravka i nastave u školama za našu decu i uređeni parkići i igrališta, bili su i biće prioriteti našeg rada i brige - naglasio je Aleksandar Savić.

Foto: Opština Voždovac Foto: Opština Voždovac

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA