KAD SE UDRUŽE NAJBOLJI: Potpisana saradnja škole ITS i ETŠ "Mihajlo Pupin" iz Novog Sada! (FOTO) (VIDEO)

Ovaj protokol o poslovno-tehničkoj saradnji ima nekoliko segmenata. Jedan se tiče usavršavanja nastavnika, drugi segment se tiče samih nastavnih planova i programa i poboljšanja istog

  • 1

Između srednje elektrotehničke škole "Mihajlo Pupin" iz Novog Sada i Visoke škole za informacione tehnologije ITS/Srednje skole za informacione tehnologije ITHS, potpisan je protokol o poslovno-tehničkoj saradnji.

(VIDEO) MLADI HEROJ Nenad Pavlović ostvario san i dobio stipendiju ITS

Ugovor o saradnji potpisali su direktor ITS/ITHS-a prof. Bojan Ristić i direktor ETŠ "Mihajlo Pupin" prof. Milan Kovačević.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Vi ste škola sa tradicijom, iskustvom, imate puno odeljenja, i zbog toga smo želeli da napravimo saradnju sa vama u sferi informacionih tehnologija - rekao je Bojan Ristić.

- Cilj nam je da poboljšamo kvalitet naših učenika kako bi ih kompanije tražile još dok su đaci - dodao je Ristić.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Ovaj protokol o poslovno-tehničkoj saradnji ima nekoliko segmenata. Jedan se tiče usavršavanja nastavnika, drugi segment se tiče samih nastavnih planova i programa i poboljšanja istog.

- Prvenstveno želim da se profesoru Ristiću zahvalim na ovim lepim rečima, i da kažem da se radujem našoj budućoj saradnji koja će nadam se dugo trajati jer imamo puno polja na kojima možemo sarađivati i napredovati u smislu kvaliteta obrazovanja. Sa ponosom mogu da kažem da je ETŠ "Mihajlo Pupin" najveća srednja škola te kategorije u našoj zemlji sa 1.800 učenika i više od 200 zaposlenih - rekao je Milan Kovačević.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ucenik

    21. april 2016 | 18:10

    Kao ucenik ETS "Mihajlo Pupin" mislim da imam pravo da kazem: 1) ucionice ne zadovoljavajuce 2) odeljenja ogromna( po 35 ucenika u razredu) 3) profesori (ne svi) nisu bas zainteresovani za predavanje.Tu spadaju profesori kojima fali nekoliko godina do penzije. Moja preporuka jeste smanjiti odeljenja, povecati bodovni prag za upis odeljenja i motivisati profesore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA