HAOS NA MOSTU NA ADI: Petak popodne, popravke asfalta i slava napravili pometnju u Beogradu (FOTO)

Tako se gužva stvorila i u Požeškoj ulici na Banovom brdu, gde su takođe radovi u toku, ali i ostalim alternativnim pravcima - Kneza Višeslava, i ostalim sporednim uličicama

  • 5

Poslednji radni dan u ovoj "post-prazničnoj" nedelji završava se veoma burno u prestonici. Naime, stvorile su se velike gužve na svim prometnijim saobraćajnicama, a naročito na Mostu na Adi i delu oko Ade Ciganlije i Banovog Brda.

Kako su se reporteri Telegrafa uverili na licu mesta, od Novog Beograda do Čukarice putuje se više od sat vremena, kolone su nesnosne, a saobraćaj se odvija izuzetno sporo.

IZBEGAVAJTE OVE DELOVE GRADA I AUTOBUSKE LINIJE: Zastoj u saobraćaju zbog radova

Pored početka vikenda, kraja radnog vremena, slave Đurđevdana, dodatne probleme stvaraju radovi u Radničkoj ulici, u kojoj je saobraćaj u potpunosti obustavljen.

Tako se gužva stvorila i u Požeškoj ulici na Banovom brdu, gde su takođe radovi u toku, ali i ostalim alternativnim pravcima - Kneza Višeslava, i ostalim sporednim uličicama

Foto: I. Medić Foto: I. Medić

Ni na ostalim mostovima nije mnogo bolja situacija - svi traže alternativne pravce, pa se gužva stvara svuda. Naoružajte se strpljenjem i voljom, ako već morate sada ne gde da krenete.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Raspucin

    6. maj 2016 | 17:42

    Pa da ovi na zapadu su budale što popravke rade noću i vikendom, mi najpametniji

  • Vlajko

    6. maj 2016 | 22:23

    Video sam u svajcarsku kako asfaltiraju put nocu i to dok kisa pada, ali ljudi rade kazem rade a kod nas ihhh.

  • Licna

    6. maj 2016 | 23:59

    Bila,videla,doživela! Izgorela k'o licna! I dalje ne verujem,za mojih 34 god.ja ovako nešto ne videh! Presela mi slava. Srbijo,jadna li si,u svakom smislu i pogledu!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA