"OSTALO MI JE SAMO DA SE UBIJEM": Stravični vapaj Danke G. koja je htela da SKOČI SA TERASE! (VIDEO)

Gavrovićevoj su oko 11 sati pozvonili izvršitelji i rekli joj da napusti stan, za koji su, kaže, njeni roditelji pošteno platili i za njega dali poslednji dinar

  • 16

Danka Gavrović iz Mirijeva zapretila je danas nešto pre podneva da će se ubiti skokom sa zgrade ukoliko nju i njenu ćerku od 11 godina izvršitelji ostave bez krova nad glavom.

SAMOHRANA MAJKA PRETI DA ĆE SKOČITI S TERASE: Stravična drama u Mirijevu!

Gavrovićevoj su oko 11 sati pozvonili izvršitelji i rekli joj da napusti stan, za koji su njeni roditelji pošteno platili i za njega dali poslednji dinar, jer drugi vlasnici polažu pravo na njega.

Nije joj, kaže, ostalo ništa drugo nego da se ubije.

- Moji roditelji su ovaj stan kupili 2012.godine, a ja sam se u njega doselila 2014. pošto sam izašla iz lošeg braka. Roditelji su ovaj stan kupili meni da bi imala gde da živim, poslednje pare su dali za njega, uredno je plaćen preko računa i za to postoji kupoprodajni ugovor.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Te godine kada je kupljen, u katastru nije postojao nikakav teret na njemu, a ni u sudu. Sve to smo proverili u nivembru 2012. godine - priča Danka za "Telegraf".

Kada se uselila u njega u stanu su bili samo goli zidovi. Sve ostalo što je bilo potrebno za zivot, oni su uložili. Mislila je da je sa svojom ćerkom svila gnezdo mira, dok pre tri godine nije počela njena agonija, koja traje i dan danas.

- Ljudi koji polažu pravo na nas stan, kupili su ga 2004. godine kada zgrada još nije ni počela da se gradi. Danas sam se prvi put susrela sa tim ljudima. Žena mi kaže da joj je stan kupio pokojni patrijarh Pavle, jer ima bolesno dete. Sve ja to razumem, ali ne razumem da sad od mene prave socijalni slučaj, a to nisam, iako sam samohrana majka i primam minimalac. Zar dete treba da mi bude bolesno pa da imam pravo na stan koji je pošteno kupljen? - pita ona.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Prema njenim rečima, ovakvu sudbinu u ovoj zgradi na Mirijevu ne deli samo ona.

- Ukupno četiri porodice u našoj zgradi imaju isti problem. Mi i još troje vlasnika, kod kojih izvršitelji dolaze naizmenično - tvrdi Danka.

Iseljenje nje i njene ćerke danas je odloženo za 31.maj. Ona očekuje da im do tad stigne odgovor na žalbe koje su uložili sudu.

- Jasno mi je da je sud drugim vlasnicima presudio u njihovu korist. Ali, neka sud presudi i da sam ja prevarena, da znam koga konkretno da jurim. U tom slučaju bih napustila stan - kaže Danka Gavrović.

(Ljubinka Račić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nana

    9. maj 2016 | 16:12

    Podrška ženi, ima mnogo prevarenih.

  • Ezra

    9. maj 2016 | 16:18

    Ko je dva puta prodao stan ,strpati u zatvor ,ne mogu da verujwm da se prevarabti i lopovi setaju po mondenskim mestima ,i nemogu da verujem,

  • djovanija

    9. maj 2016 | 16:55

    Jao jao ovo je zalosno srbijo gde ides kojim putem strasno!!!!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA