"NEMOJTE PLAKATI, VALTER NE MOŽE DA UMRE": Svima krenule suze zbog Dačićevog govora na komemoraciji Bate Živojinovića! (VIDEO) (FOTO)

- Bata je sebe učinio besmrtnim - rekao je Dačić i zamolio sve da ga ne ispraćaju plačući

  • 1

Na komemoraciji u Domu sindikata, posvećenoj preminulom glumcu Bati Živojinoviću, govorio je lider SPS-a Ivica Dačić koji se Bati zahvalio na svemu što je učinio, kao i njegovoj porodici, što mu je pružala podršku u svemu što je radio.

POSLEDNJE ZBOGOM, NAŠ VALTERE: Prijatelji se u Domu sindikata oprostili od Bate Živojinovića! (FOTO) (VIDEO)

- Kao i mnogi, i ja sam hteo da budem kao Bata. Kasnije kada sam počeo da se družim sa njim video sam da je on mnogo više od onoga na filmskom platnu. Dobar, plemenit čovek, uvek spreman da pomogne svima. Imao je svoj politički stav i za njega se borio. Nije se uopšte trudio da se dopadne drugima. Nije se trudio da bude zvezda iako je to bio.

Ja sam ga upoznao kao drugara u partiji i kolegu. Divio sam mu se. U našoj partiji je bio od njenog osnivanja 1990. Njegova pomoć i podrška su bili trajni. Ja mogu samo da se zahvalim Bati Živojinoviću jer je uspeo da sačuva našu partiju. Kad god je mogao učestvovao je u radu naše partije. Nije se pokolebao niti odstupio.

Njegovo poslednje pojavljivanje dogodilo se pre par meseci kada je u kolicima došao na sednicu glavnog odbora da nam pruži podršku. Bata je sebe učinio besmrtnim - rekao je Dačić i zamolio sve da ga ne ispraćaju plačući.

- On je zaslužio da se isprati velikim aplauzom, jer Valter ne može da umre - napomenuo je Dačić i dodao i da će oni uvek biti tu za Batinu porodicu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA