≫ 

LUDILO NA SVADBI U ZEMUNU: Pijani teča se veselio i pucao, pa pogodio prolaznika

- Mladoženjin teča je bio pripit, pucao je i pogodio čoveka koji je izašao ispred svoje kuće, u blizini. Metak ga je okrznuo u stomak. Mlada i mladoženja su iz Beča, a slavlje su nastavili u restoranu - kazao je komšija

  • 25

Jedna muškarac je lakše povređen, prilikom pucnjave na svadbenom veselju, u blizini Doma za osobe sa invaliditetom u Zemunu. Kako saznajemo, pucao je jedan od svatova, koji je inače, vojno lice u penziji.

PUCNJAVA NA UNIVERZITETU: Dve osobe poginule, studenti zaključani u sve četiri zgrade! (FOTO)

Prvi rezultati istrage ukazuju da je čoveka okrznuo metak koji je tokom šenlučenja, na svadbi u komšiluku, ispalio iz pištolja jedan svat. Posle pregleda kod lekara, ustanovljeno je da je muškarcu na svu sreću metak samo okrznuo rame. Konstatovane su mu lake telesne povrede.

PUCNJAVA NA ULICAMA BEOGRADA: Ranjene dve osobe!

- On nije upucan, već je zadobio oguljotine. Prebačen je na hirurgiju u KBC "Bežanijska kosa" - kažu u Hitnoj pomoći i dodaju da je poziv primljen u 12.27 sati.

Komšije u Zemunu potvrdile su da je muškarac lakše povređen prilikom veselja.

- Mladoženjin teča je bio pripit, pucao je i pogodio čoveka koji je izašao ispred svoje kuće, u blizini. Metak ga je okrznuo u stomak. Mlada i mladoženja su iz Beča, a slavlje su nastavili u restoranu u Borči - kazao je komšija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

    4. jun 2016 | 14:38

    Samo čist ludak ili teška budala može da pođe na svadbu i ponese pištolj!!! Ne znam zbog čega osim policije,vojske,čuvara,...,bilo ko može da ima dozvolu za oružje?! Svakog ko voli ili mu je "lep" pištolj,pušketina,...,treba poslati o trošku države u Siriju pa nek puca i ratuje do mile volje.

  • Pera

    4. jun 2016 | 15:09

    Pucanje u vazduh ili na turskom senluk,je odraz radosti i veselja,taj obicaj je dosao sa turskim okupatorom,ali nije otisao zajedno sa turcima,uvek smo sve najgore prvo prihvatali i svojatali ,a takve lose navike tesko zaboravljali i odvikavali se od njih,policija je trebala da reaguje teko sto bi sve svatove pretresla pa kad kod nekog nadju oruzije legalno ili ne odmah u zatvor jer niko od svatova nema dozvolu za nosenje oruzija,a zna se ko moze da ga nosi,pa kad zavrsi u zatvoru i izgubo posao,presesce mu svaka pomisao na taj glupi obicaj,pucati u vazduh pa ko jos takve stvari radi strpati budaletinu u zatvor,pa ga poslati nek senluci u anadoliju za bolje nije,saban 100%.

  • Саша

    4. jun 2016 | 18:04

    Пре тачно осам година био сам на гробљу чула се свадба у близини затим пуцањ после пар секунди метак је ударио у надгробни споменик иза мене. Могао сам умрети због будале. Он би се извукао на убиство из нехата. Онај ко пуца морао би и да одговара за свој поступак.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA