≫ 

VUČIĆ počasni gost PRVOG DIREKTNOG LETA do Njujorka

Vučić će biti gost na prvom letu linije koja ide od Beograda do Njujorka

  • 6

Aleksandar Vučić, mandatar za sastav nove Vlade, otkazao je zakazanu posetu Briselu 21. juna. On će u Sjedinjene Američke Države otputovati dva dana posle zakazanog termina, 23. juna, povodom prvog direktnog leta Er Srbije na relaciji Beograd-Njujork.

Ova poseta Americi nije bilateralna, već je Aleksandar Vučić gost na prvom letu linije koja ide od Beograda do Njujorka. Tokom boravka tamo trebalo je da ima bilateralne susrete sa američkim zvaničnicima, ali je te susrete otkazao, saznaje RTS.

- Tokom tih učtivih, ali krajnje uzdržanih razgovora, zapadni sagovornici obavešteni su da Vučić neće ići u Brisel sve dok se ne formira Vlada Srbije, ma ko da je formira - piše Politika.

Odluka o otkazivanju puta u Brisel i ranije ugovorenih susreta sa visokim zapadnim zvaničnicima doneta je, kako se navodi, tokom vikenda, posle telefonskih kontakata koje je Vučić imao sa najvišim predstavnicima Evropske unije.

(Telegraf.rs/RTS/Politika)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • buda

    13. jun 2016 | 09:37

    A,stani malo covjece,svuda te ima...Nijesi bas obavezan da se pojavljujes svuda.Ovo ce se zavrsiti i bez tebe.Ni tito nije ovo radio.

  • Ja

    13. jun 2016 | 10:21

    Pametna odluka.U buducnosti izbegavati sve kontakte sa njima,koji nisu neophodni.Ni Putin ne trci da se srece sa njima,pa ne mora ni Vucic.

  • Mika

    13. jun 2016 | 13:30

    Sekunda je do dvanaest da narod shvati da su vec cetiri godine u Srbiji na vlasti preobuceni radikali, rusofili i lazni evropejci kojima je od Evrope najmiliji evro i nista vise. Zivot u Srbiji je sve gori i sve tezi, sve manje plate i penzije, standard pada iako propaganda svakodnevno bombarduje gradjane sa uspesima i obecanjima. Zivot ne traje vecno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA