≫ 

JEZIVA ZGRADA U CENTRU BEOGRADA: Krije zelenu baru kao u horor filmovima, smrad se širi unaokolo! (FOTO)

Niko ne zna ko je investitor, ali komšije kažu da već nekoliko godina niko ne dolazi, iznenada je sve stalo, i tako je do danas - tvrdi jedna naša sagovornica

  • 0

U Lozničkoj ulici u Beogradu postoji zgrada iz koje se širi nesnosan smrad i koja već sedam godina stoji pusta i nedovršena. Stanovnici susednih zgrada, već godinama se žale kako kada kiša napada, napravi jezero u armaturi, te oni ne mogu da žive od rojeva komaraca, korova i ogromne prljave bare - koja je leglo zaraze.

Ekipa Telegrafa otišla je u Lozničku ulicu kako bismo razgovarali sa ljudima koji žive u blizini ove zgrade.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

Izgradnja zgrade započeta je 2005., ali je tokom radova nekoliko puta dolazilo do prekida, te je zgrada danas sablasna i neizgrađena, a komšijama niko nije dao informaciju o tome kada će se radovi završiti. Na zgradi postoji samo temelj i armatura.

Komšije su prinuđene da trpe ove nehumane uslove.

- Otkad sam ja ovde, a to je nekih sedam godina, ovo se gradi. Tu je nekad bila lepa stara kuća, nalik na mnoge u ovom kraju, koja je srušena da bi se tu sazidala nova zgrada sa stanovima. Međutim, ubrzo se sa izgradnjom stalo i od tada ovo mesto propada - kaže gospođa koja živi u toj ulici.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Živim u susednoj ulici, iza ćoška. Svakodnevno prolazim Lozničkom i poslednjih dana, otkako je sparina, strašno smrdi. Komarci su ogromni i ima ih mnogo, a ova barica je idealna za njihovo množenje. Čuje se i kreket žaba uveće, a ne bi me čudilo da ima i zmija - zgrožena je jedna od stanarki susednih zgrada.

Komšije kažu i da se boje za decu koja idu ulicom ili koja se, ne daj bože, igraju u blizini. Strahuju da bi se mogla povrediti.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf:

Komšije ne znaju kome da se obrate jer ne znaju ko je nadležan za zgradu.

- Niko ne zna ko je investitor, ali komšije kažu da već deset godina niko ne dolazi, iznenada je sve stalo, i tako je do danas - ispričala je za Telegraf Milica R., koja živi u Požarevačkoj, ulici koja "seče" Lozničku i nastavila:

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

- Meni je Loznička jedna od najušuškanijih i najlepših ulica u Beogradu. Neverovatno je da ovakav mir i spokoj naruši ovo ruglo. Nadam se da će nadležni uskoro reagovati. Naružuje naš lepi Vraćar, srce Beograda - iskrena je ova Beograđanka.

Jedna od naših sagovornica rekla je da je pre izvesnog vremena bio radnik Gradske čistoće, čija pumpa nije mogla da izvuče ovoliku količinu vode.

POŽAR NA NOVOM BEOGRADU: Zapalio se kauč u hodniku zgrade

- Nama je potrebno stalno rešenje, jer čim padne i najmanja kiša, ovde se napuni.

Foto: Telegraf Foto: Telegraf

PAUK PROTIV LUKSUZNE LIMUZINE: Na beogradskim ulicama zabeležen nesvakidašnji prizor (FOTO)

Pitanje je vremena, tvrde stanari, kada će zgrada početi da propada jer je vlaga već načela temelje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA