BEOGRAĐANI, VEČERAS NAS ČEKA NEVREME? Žuti meteoalarm upozorava na opasnost! (FOTO)

Na sajtu meteolarm upozoravaju da do kraja dana mogu nastupiti opasne vremenske pojave koje mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje

  • 5
Printskrin: Weather and Radar Printskrin: Weather and Radar

U večernjim časovima očekuje se jaka kiša praćena lokalnom grmljavinom, sa gradom, čemu u prilog idu oblaci koji su se pojavili iznad Beograda.

NEVREME PROTUTNJALO HRVATSKOM: U Sloveniji proglašen narandžasti alarm, oluja i grad prete regionu! (FOTO) (VIDEO)

Na sajtu meteolarm upozoravaju da do kraja dana mogu nastupiti opasne vremenske pojave koje mogu prouzrokovati materijalnu štetu i biti opasne po ljude i životinje.

Prognozirane nepogode su poput onih koje su glavni grad zadesile prošle nedelje, kada je doslovno iz vedra neba padala kiša praćena gradom.

Snažno nevreme praćeno grmljavinom i jakim pljuskom oko podneva je pogodilo Zagreb, severozapadnu Hrvatsku i zadarsko zaleđe, a slovenačka Agencija za okolinu proglasila je narandžasti alarm, drugi najviši stepen opasnosti od prirodnih nepogoda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    27. jun 2016 | 18:08

    TODOROVIĆU , NAOBLAČILO SE !!!

  • gaga

    27. jun 2016 | 18:06

    bojimo meteo alarme u svim mogucim bojama, stabovi zasedaju, ali protiv gradnih raketa nema,a nesto posebno i ne tangira nekoga sto nam to fali.vazno je da se zamlacujemo danima sa englezima sto izadjose iz eu.super tema da se skrene paznja sa nase muke

  • Zoks

    27. jun 2016 | 18:07

    A šta kaže Todorović, sigurno će biti MESTIBIČNO !!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA