DIREKTOR "NIKOLE TESLE" PORUČIO: Naš aerodrom je bezbedan, nema opasnosti od terorizma!

Na aerodromu funkcionše integrisani sistem bezbednosti i njegove službe su u intenzivnoj koordinaciji sa nadležnim državnim organima koji sprovode mere bezbednosti

  • 2

Bezbednosna situacija na aerodromu "Nikola Tesla" je redovna, sistem bezbednosti funkcioniše, a svi letovi, osim onih prema aerodromu Ataturk u Istanbulu, odvijaju se normalno, izjavio je danas vršilac dužnosti generalnog direktora Saša Vlaisavljević.

Otkazani letovi iz Beograda ka aerodromu Ataturk u Istanbulu!

Na aerodromu funkcionše integrisani sistem bezbednosti i njegove službe su u intenzivnoj koordinaciji sa nadležnim državnim organima koji sprovode mere bezbednosti, istakao je Vlaisavljević.

- Svi letovi, osim letova prema aerodromu Ataturk u Istanbulu, normalno se odvijaju i u skladu su sa redovnim bezbednosnim procedurama. Bezbednosna sitacija na beogradskom aerodromu je redovna - poručio je Vlaisavljević.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pas

    29. jun 2016 | 13:12

    Nemam namjeru da ponizavam Srbiju,al na srecu ona nije interesantna teroristima,al da jeste...

  • Žal za mladost

    29. jun 2016 | 16:45

    Da samo tako i ostane. Nekada su svi aerodromi širom SFRJ bili bezbedni, politika države poštivana,a i bezbednosne snage radile svoj posao. NEKA TAKO I OSTANE

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA