≫ 

GARAŽA NA OBILIĆEVOM VENCU NEĆE RADITI JOŠ PET MESECI: Evo GDE da se PARKIRATE u centru dok ne proradi! (FOTO)

U Parking servisu upućuju vozače na garažu "Zeleni venac", koja raspolaže sa 304 parking mesta, kao i na parkiralište "Donji grad" u Karađorđevoj ulici, koje ima 392 mesta, a u blizini su i garaža "Pionirski park" sa 472 parking mesta, kao i "Masarikova"

  • 2

JKP "Parking servis" nastavlja rekonstrukciju i nadogradnju garaže "Obilićev venac", kojom će ona dobiti savremenu fasadu i za trećinu više parking mesta. Zbog radova na sanaciji, garaža će krajem sledeće nedelje biti u potpunosti zatvorena za korisnike. U Parking servisu kažu da "Obilićev venac" neće raditi ni narednih pet meseci, tokom kojih će se garaža nadograđivati.

Počela obnova i nadogradnja garaže "Obilićev venac"

Iznad poslednjeg nivoa biće nadograđena još dva sprata, gde će biti mesta za još oko 200 automobila. Garaža će po završetku sanacije i nadogradnje imati više od 800 mesta za parkiranje, ukupno 20.000 kvadrata i potpuno novu savremenu fasadu.

Foto: JKP Parking servis Foto: JKP Parking servis

Prva elektronska građevinska dozvola u Beogradu izdata za nadogradnju garaže "Obilićev venac"

- Molimo građane za strpljenje dok traju radovi i apelujemo na vozače da se parkiraju na obližnjim objektima - kažu u Parking servisu.

Foto: JKP Parking servis Foto: JKP Parking servis

U Parking servisu upućuju vozače na garažu "Zeleni venac", koja raspolaže sa 304 parking mesta. Alternativni objekat za parkiranje je i parkiralište "Donji grad" u Karađorđevoj ulici, koje ima 392 mesta, a u blizini su i garaža "Pionirski park" sa 472 parking mesta, kao i "Masarikova".

Foto: JKP Parking servis Foto: JKP Parking servis

Parking servis je mesečne pretplatnike na vreme uputio na alternativne objekte za parkiranje, ali će tokom sledeće nedelje svi vozači koji se budu parkirali u garaži "Obilićev venac" o tome biti obavešteni putem flajera i od strane inkasanata na samom objektu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA